Safaritent

Ga eens kamperen in een luxe safaritent! Houdt u van gemak en comfort maar ook van de natuur en vrijheid? Dan is een vakantie in een safaritent echt iets voor u. De glamping safaritenten zijn volledig ingericht en van alle luxe voorzien. Slaap in een comfortabel bed, kook in uw eigen keukentje en relax in een hangmat. ’s Avonds geniet u bij uw safaritent van de heldere sterrenhemel. Glamping in een safaritent heeft dan ook de charme van het kamperen samen met de luxe van thuis. Het is weer eens wat anders, en wie weet wilt u hierna niets anders meer.

Safaritenten op diverse locaties

Er is een groot aanbod aan safaritenten op GlampingCampings. De locaties, de campings en de huurtenten zelf verschillen erg van elkaar. Zo zijn er prachtige campings door heel Europa. Er zijn bijvoorbeeld kleine campings in het bos maar ook iets grotere campings met een zwembad aan zee. Er is voor ieder wat wils! Ook zijn er diverse maten aan safaritenten. U kunt gezellig met z’n tweetjes een safaritent huren, of juist kiezen voor een grote safaritent voor het hele gezin.

Bekijk het aanbod!

Voorbeelden van campings met safaritenten

Dit zijn enkele voorbeelden van safaritenten op door ons geselecteerde glamping campings.

safaritent

Glamping op een Spaans eiland

Kampeer eens op een Spaans eiland in het Nationale Park Atlantische Eilanden bij Camping Isla de Ons. Deze camping is een waar paradijs. U kunt er genieten van de heldere sterrenhemel en van de mooie natuur. Er zijn safaritenten in verschillende maten, van twee tot zes personen.

safaritent

Overnachten in een safaritent in Luxemburg

Camping Kohnenhof ligt op een prachtige locatie aan de rivier de Our, in een dal tussen de Luxemburgse Ardennen en de Duitse Eifel. U kampeert hier middenin de natuur! Er is veel te doen. Zo kan er bijvoorbeeld in de rivier gezwommen en gespeeld worden en in de buurt kunt u ook mooie wandelingen maken.

safaritent

Luxe safaritenten voor het hele gezin

Op Camping le Rotja kunt u grote safaritenten voor het hele gezin huren. De camping ligt in het mooie Pyrénees Orientales in Frankrijk. Dit bergachtige gebied heeft de meeste zonuren van Frankrijk! Het is daarom de perfecte locatie voor liefhebbers van sport en de buitenlucht.

glamping guide 2019

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bericht
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids