Safaritent

Ga eens kamperen in een luxe safaritent! Houdt u van gemak en comfort maar ook van de natuur en vrijheid? Dan is een vakantie in een safaritent echt iets voor u. De glamping safaritenten zijn volledig ingericht en van alle luxe voorzien. Slaap in een comfortabel bed, kook in uw eigen keukentje en relax in een hangmat. ’s Avonds geniet u bij uw safaritent van de heldere sterrenhemel. Glamping in een safaritent heeft dan ook de charme van het kamperen samen met de luxe van thuis. Het is weer eens wat anders, en wie weet wilt u hierna niets anders meer.

safaritent, Safaritent

Safaritenten op diverse locaties

Er is een groot aanbod aan safaritenten op GlampingCampings. De locaties, de campings en de huurtenten zelf verschillen erg van elkaar. Zo zijn er prachtige campings door heel Europa. Er zijn bijvoorbeeld kleine campings in het bos maar ook iets grotere campings met een zwembad aan zee. Er is voor ieder wat wils! Ook zijn er diverse maten aan safaritenten. U kunt gezellig met z’n tweetjes een safaritent huren, of juist kiezen voor een grote safaritent voor het hele gezin.

safaritent, Safaritent

Voorbeelden van campings met safaritenten

Dit zijn enkele voorbeelden van safaritenten op door ons geselecteerde glamping campings.

safaritent, Safaritent

Wardley Hill Campsite

Ontspannen en ongerept kamperen en glampen dicht bij de Norfolk Broads en de kust van Suffolk. Wilde bloemen en gras groeien tot weelderige camping- en glampingplekken met kampvuuurplekken. Je wordt omgeven door bossen, een beekje en vijvers. Ons autovrije terrein biedt een veilige en ontspannen sfeer. Een adembenemende Lotus Belle Stargazer-tent, een Emperor Bell tent, een Oxford Bell-tent, een herdershut, een Hammock Hut en een boomtent worden aangeboden.

safaritent, Safaritent

 

Camping Du Nord

De camping ligt in het hartje van de Luxemburgse Ardennen, in het dal van de Sûre. De camping, opgericht in 1967, staat al jaren bekend om zijn mooie natuur, prachtige wandelroutes, viswater en vooral de rust die er heerst. Deze naar het zuiden gerichte camping ligt aan rivier Sûre in Goebelsmühle (Bourscheid) in het rustige natuurpark Obersauer in de Luxemburgse Ardennen. De groene vallei ligt in een bosrijke omgeving aan een van de mooiste en de meest onaangetaste rivierstreken van Luxemburg, geliefd bij wandelaars, fietsers, vissers en motorrijders.

safaritent, Safaritent 

Luxe safaritent huren in nederland of europa.

U kunt in Nederland en het buitenland een mooie luxe safaritent huren voor een geweldige vakantie. De luxe safaritenten zijn van bijna alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Als u net even meer luxe wilt dan een gewone tent en u wilt niet zoveel mee nemen, kunt u voor deze optie kiezen. De luxe safaritenten zijn veelal voor 3-6 personen te huur. De tent is gemaakt van robuust canvas en heeft een sterk stalen freem. De safaritent staat al klaar op een vlonder, u hoeft dus niets meer op te zetten! De vakantie kan meteen na aankomst beginnen. Bent u nieuwsgierig geworden naar een glamping vakantie in een luxe comfortabele safaritent?

U kunt ook kiezen voor de vele andere mogelijkheden van Glamping kamperen. Klikt u hier voor nog meer mooie campings met aantrekkelijke kortingen voor bijvoorbeeld een tipitent, een lodgetent, pipowagen of boomhut.

De Glamping Gids

Osafaritent, Safaritentp GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

safaritent, Safaritent
Nieuw
safaritent, Safaritent
Bewaard
safaritent, Safaritent
Guide
safaritent, Safaritent
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids