Glamping Noorwegen

Noorwegen is een geweldige bestemming voor liefhebbers van ruige natuur en de ruimte. Want het land heeft veel ongerepte natuur. Zo zijn er de Noorse fjorden, verschillende nationale parken en de natuur bestaat er uit gletsjer, hoge bergen en watervallen. U heeft natuurlijk ook de kans om hier het noorderlicht te zien!  Naast de indrukwekkende natuur is er ook de typisch Scandinavische stad Olso. Het is erg leuk om deze hippe stad te bezoeken als onderdeel van w vakantie.Wilt u een accommodatie op een glamping Noorwegen boeken? Boek uw glamping vakantie op GlampingCamping.eu.

Glamping Noorwegen, Glamping Noorwegen

Glamping Noorwegen

Glamping is een luxe manier van kamperen. U slaapt dan ook niet in uw eigen tent, maar in een luxe glamping accommodatie. Wat dacht u van een vakantie in een safaritent, of in een Mongoolse yurt? Met glamping hoeft u zich niet druk te maken over het meenemen van een auto vol aan kampeerspullen. Alles is immers op de locatie voor u aanwezig. Zo slaapt u op een comfortabel bed, kunt u koken in uw eigen keukentje en vaak heeft u zelfs een eigen badkamer.

Glamping Noorwegen, Glamping Noorwegen

Trollveggen Camping

Deze prachtige Noorse Camping ligt in de Romsdal vallei. Dit is een van de wildste gebieden van Noorwegen. U kunt hier daarom echt genieten van de ruige natuur. Zo heeft u vanaf de camping direct een uitzicht over de Trolveggen, dit is de hoogste verticale rotswand van Europa. En er zijn nog andere bergen waarop u een uitzicht heeft. Naast de camping loopt een rivier waar u in de zomer in kunt zwemmen. ’s Avonds geniet u hier van een erg indrukwekkende sterrenhemel. Echt genieten dus! Op deze glamping camping kunt u charmante chalets huren.

Glamping Noorwegen, Glamping Noorwegen

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu