Luxe kamperen tipitenten

Luxe kamperen in tipitenten

Het luxe kamperen in tipitenten.. Wakker worden van de eerste zonnestralen, zien hoe de natuur ontwaakt… Dit is buiten kamperen in een tipitent. Met je blote voeten in het natte gras, voor het slapen gaan nog even naar de sterren kijken.. Dit is de charme van het glamping kamperen in luxe! Maar hoe vind u nu die ene leuke camping op een bijzondere locatie? U kunt op deze link klikken voor nog meer bijzondere, geweldige en kleurrijke tipitenten voor een luxe kampeer vakantie in de mooie omgeving van Nederland maar ook in het buitenland! Kijkt u bijvoorbeeld naar Glamping Tipis in Frankrijk.

 

   Tipitenten, Luxe kamperen tipitenten

Glamping Tipis Frankrijk

(Het woord tipi is afkomstig uit de taal van Lakota. Een tipi is een kegelvormige tent die in tegenstelling tot een wigwam, niet met boomschors maar met dierenhuiden of canvas word bedekt).

 

Wilt u korting op een luxe tipitent vakantie? klikt u dan op deze link om de Glamping Camping Gids aan te vragen inclusief de kortingskaart. Hiermee kunt u diverse kortingen krijgen bij mooie campings met tipitenten. 

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu