Safaritent Andalusië

Andalusië is een prachtige regio in het zuiden van Spanje. Andalusië kent een lange geschiedenis en heeft dan ook indrukwekkende steden als Sevilla en Marbella. Hier kunt u in de architectuur de invloed van de Moren terugzien. Maar Andalusië heeft ook geweldige natuur, met een ruig en bergachtig landschap. Een hoogtepunt is de bergketen de Sierra Nevada. Daarbij komt ook nog dat Andalusië een aangenaam en zonnig klimaat heeft. U kunt op een van de vele stranden van de Costa del Sol dan ook goed van de zon genieten. Er zijn leuke kustplaatsen in Andalusië, zoals Torremolinos en Benalmádena. Bent u op zoek naar een glamping camping met safaritent Andalusië? Wij bieden u een uitgebreid overzicht van alle glamping campings:

Safaritent Andalusië, Safaritent Andalusië

Safaritent Andalusië

Houdt u van avontuur, maar ook van comfort? Dan is een safaritent wat voor u! Een safaritent heeft het echte kampeergevoel terwijl u wel van alle comfort van thuis kan genieten. U heeft een heerlijk comfortabel bed, een eigen keuken, een zithoek en soms zelfs uw eigen badkamer. Dit is een glamping camping in Andalusië met safaritenten:

Safaritent Andalusië, Safaritent Andalusië

Glamping Dehesa de las Yegues

Glamping Dehesa de las Yegues ligt in het natuurpark Bahía de Cadiz. Het is een klein vakantiepark op het terrein van een boerderij. Er zijn slechts drie luxe safaritenten te huur. De glamping camping is 400 hectare grond en is omgeven door een pijnboombos. U kunt daarom genieten van rust en privacy. Maar ook het strand is dichtbij, het meest dichtstbijzijnde strand ligt acht kilometer verderop.

 

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu