Safaritent huren Schiermonnikoog

Wilt u een safaritent huren op Schiermonnikoog?

 

Een safaritent huren op Schiermonnikoog is mogelijk bij Camping Eureca!                                                     Op het meest noordelijke puntje van Nederland ligt het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog. Een plek waar u nog rust, oneindige ruimte en ongerepte natuur kunt ervaren in een safaritent. En waar beter dan op een boerderij voelt u zich nóg vrijer en één met de natuur? De familie Hagen nodigt u uit voor een verblijf in de landelijk ingerichte Safaritenten op hun boerenerf.    Ga op in het boerenleven: back to basic in een luxe uitvoering! De tenten zijn ook te reserveren voor groepskamperen. Een safaritent huren op Schiermonnikoog is voor alle leeftijden.

 

Safaritent huren Schiermonnikoog, Safaritent huren Schiermonnikoog                                                                               Camping Eureca Schiermonnikoog

 

Voor nog meer vakanties op de wadden eilanden klikt u hier.

Een vakantie waar u niet te lang naar toe hoeft te reizen maar toch dat geweldige vakantiegevoel kunt ervaren. Schiermonnikoog is vanuit het westen gerekend het vijfde bewoonde Nederlandse waddeneiland en behoort tot de provincie Friesland. Het gehele eiland valt onder één gemeente, die dezelfde naam draagt. De hoogste duintop is 20 meter (ter vergelijking: op Vlieland 45 meter).

Met 914 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) is Schiermonnikoog de kleinste gemeente van Nederland qua inwoneraantal. De gemeente leeft voornamelijk van toerisme. Het eiland wordt geprezen om zijn rust, die onder andere in stand wordt gehouden doordat bezoekers hun auto op de vaste wal moeten achterlaten.

Is het een dagje wat minder weer? Bezoekt u dan eens het schelpenmuseum op Schiermonnikoog! Of als u geïnteresseerd bent in een stukje geschiedenis van Nederland bezoekt u dan eens de begraafplaats Vredenhof.

Bent u al bekend met onze Glampingcamping kortingskaart? Hiermee kunt u profiteren van mooie kortingen in bepaalde periode’s die een camping aangeeft. Om de kortingskaart te bestellen klikt u eenvoudig op deze link.

 

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu