Safaritenten in Flevoland

Een safaritent in Flevoland huren

Vakantie… tijd om met het gezin te genieten en Nederland te ontdekken. De provincie Flevoland heeft veel moois te bieden. Komt u ook de natuur en mooie dorpen van de Flevopolder ontdekken? Met de GlampingCamping kortingskaart huurt u voordelig een safaritent in Flevoland op een kindvriendelijke camping.

Flevoland, voor jong en oud

Flevoland biedt voor jong en oud leuke activiteiten. Van wandelen door de bossen tot fietsen langs het IJsselmeer. Of wat te denken watersporten? En natuurlijk de vissersplaats Urk bekijken. Vanuit uw safaritent op Buytenplaets Suydersee in Flevoland kunt u uitstekend de omgeving ontdekken. Al valt er op deze kindvriendelijk camping ook heel veel te beleven en staat het animatieteam klaar om op pad te gaan met de kinderen.Safaritent in Flevoland, Safaritenten in Flevoland

Luxe safaritent in Flevoland

Glamping op een camping is trendy en gemakkelijk. Zeker als u boekt met de kortingskaart van GlampingCamping. Voordelig vakantie vieren, luxe kamperen en ontspannen in een safaritent. Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien, zoals echte bedden, een keukenblok, tafels en stoelen.

De polder van Flevoland

Veel gezinnen ontspannen op de kindvriendelijke familiecamping: plonsen in het zwembad, relaxen op het terras van sfeervolle horeca, eindeloos spelen in de speeltuin of ontdekken bij de kinderboerderij. De luxe camping hoef je niet te verlaten! Mag wel, natuurlijk… Om de polder van Flevoland te ontdekken of bijvoorbeeld een middagje voordelig te winkelen in Bataviastad.

Safaritent in Flevoland, Safaritenten in Flevoland
Een safaritent huren

Flevoland heeft een paar unieke glamping gelegenheden verdeeld over de provincie. Wil je een safaritent huren in Flevoland? Of misschien een unieke ervaring opdoen in een boomhut vakantie? Ervaar een prachtige Hollandse zonsondergang in een luxe boomhut in Flevoland! Op de website vind u alle informatie over de glamping boomhut locaties en accommodaties!  Wilt u voordelig een luxe kampeervakantie boeken? Dat kan, GlampingCamping heeft iets moois voor u.. Met de glamping kortingskaart kunt u voordelig een kampeer vakantie boeken. Waar wacht op? Bekijk de glamping kortingskaart

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu