Safaritent huren Nederland

Ervaar het beste van twee werelden en ga lekker een safaritent huren in Nederland. Combineer het kamperen met luxe, oftwel glamping (luxe kamperen). Overnachten doet u midden in de Nederlandse natuur in een comfortabel écht bed. De volgende ochtend staat u fris en fruitig op om in alle rust te ontbijten op de veranda voor uw safaritent. Een safaritent huren kan kriskras door heel Nederland en nu extra voordelig met een kortingskaart!

Ingerichte safaritent huren in Nederland

, Safaritent huren NederlandAvontuurlijk vakantie vieren met al het comfort van thuis. De safaritenten die u de mooiste plekken in Nederland kunt huren zijn namelijk compleet ingericht. Binnen vindt u naast een comfortabel bed ook een keuken en in sommige safaritenten zelfs een bad. Op de campings zijn winkels aanwezig, kunt u baantjes trekken in verwarmde zwembaden en uw belevenissen delen met het thuisfront via Wi-Fi. Uiteraard zijn de voorzieningen afhankelijk van uw gekozen camping

Bekijk camping locaties hier..

Een safaritent te midden van een prachtige omgeving ergens in Nederland is echt ideaal voor een ontspannen vakantie voor de hele familie.

Waar in Nederland op vakantie in een safaritent?

Zoals gezegd kunt u door heel Nederland in luxe kamperen in een safaritent. Het is natuurlijk ook maar net hoe u uw vakantie wilt invullen. Een paar voorbeelden van wat uw eigen land u allemaal te bieden heeft:

Huur een safaritent met korting

De vakantie wordt pas echt een feest met een lekkere korting op uw verblijf in Nederland. Met de kortingskaart van GlampingCamping profiteert u tot wel 20% voordeel, afhankelijk per camping. Wilt u liever op een andere manier overnachten in Frankrijk tijdens uw welverdiende vakantie? Bekijk dan de mogelijkheden om een boomhut te huren of een luxe stacaravan.

, Safaritent huren Nederland
Nieuw
, Safaritent huren Nederland
Bewaard
, Safaritent huren Nederland
Guide
, Safaritent huren Nederland
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids