Stacaravan huren Dordogne

Wilt u op vakantie op een van de mooie glamping campings? Huur een stacaravan in de Dordogne. De stacaravans zijn eigenlijk net een vakantiehuis en hierdoor heeft u voldoende comfort om heerlijk te genieten van uw vakantie. Bovendien hebben de verschillende Glamping Campings voldoende faciliteiten om te zorgen voor een ultieme vakantie ervaring.

Stacaravan huren Dordogne

De Dordogne, of zoals de inwoners het zelf noemen Perigord, kent in de omgeving meer dan 1000 kastelen verspreid over 575 gemeentes. Daarnaast maakt u in de Dordogne een reis van de prehistorie langs de middeleeuwse steden, kastelen en kerken. Hierna kunt u in de avond genieten van het comfort van uw stacaravan, die voorzien zijn van een luxe keukenblok, badkamer en echte bedden.

Activiteiten Dordogne

Een vakantie in de Dordogne biedt vele activiteiten en bezienswaardigheden, wij hebben voor u een overzicht gemaakt., Stacaravan huren Dordogne

  • Kanoën of kajakken in een van de vele rivieren
  • Ballonvaart over de Dordogne
  • Een roofvogelshow bezoeken
  • Wandelen of fietsen door  de bossen
  • Dorps of stadsfeesten met verschillende activiteiten bezoeken
  • (particuliere) Kastelen bezichtingen

Zoals u kunt zien is er veel diversiteit binnen de mogelijkheden in de Dordogne. Een stacaravan huren in de Dordogne staat dus garant voor een heerlijke vakantie in de Franse zon.

Bekijkt u hier het aanbod van campings 

Met korting een stacaravan huren in de Dordogne

Huur nu een stacaravan in de Dordogne met korting van de glamping camping kortingskaart. Met de kortingskaart kunt u tot 25% korting krijgen op uw boeking. Vraag uw kortingskaart hier aan.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu