Safaritenten in Limburg

Safaritenten in Limburg

Bijvoorbeeld in de gezellige provincie Limburg

De zuidelijke regio van Nederland staat bekend om z’n gezelligheid. Reken maar dat u dat op de campings in Limburg zult vinden. Ideaal voor families. Huur eens een kant-en-klare safaritent op een luxe camping in Limburg. Duur? Nee hoor, met de GlampingCamping kortingskaart zit u er voordelig bij. Kijk voor het aantrekkelijk aanbod van safaritenten in Limburg op onze website!Safaritenten in Limburg, Safaritenten in Limburg

Avontuur en comfort in Limburg

Avontuurlijk en toch comfortabel kamperen? Dat klinkt als een lastige combinatie, maar met een safaritent is het zeker wel mogelijk. Neem eens een kijkje op Kampeerbos de Simonshoek en ontdek hoe avontuur en comfort hier trendy en smaakvol worden gecombineerd in een ingerichte safaritent. Deze safaritenten zijn zelfs ingericht met keuken en badkamer met massagedouche en toilet. Absoluut glamping op de camping.

Lekker Limburg

Fiets of wandel door de natuur van Limburg en ontdek in dorpen de gastvrijheid van deze provincie. En natuurlijk de beroemde vlaai. Limburg telt diverse campings met luxe safaritenten om ontspannen vakantie te vieren.

Safaritenten in Limburg, Safaritenten in Limburg

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu