Safaritenten Overijssel

Beleef alle luxe in de safaritenten in Overijssel

Huur een safaritent in Overijssel! Kom ontspannen in Kampeerdorp De Zandstuve! Dit prachtige ‘kampeerdorp’ ligt in Overijssel en bezit een groot aantal glamping accommodaties. De camping  bezit over een overdekt subtropisch zwembad en nog veel meer. Bekijk de website voor meer info over deze beeldschone glamping locatie en andere locaties voor safaritenten Overijssel

, Safaritenten Overijssel

Safaritenten in Overijssel

Vakantie in Nederland, dat kan – als het weer een beetje meewerkt – heel aangenaam zijn. Met luxe glamping campings met safaritenten. Overnachten in een safaritenten is comfortabel, omdat er gewone bedden in staan. Duur? Valt best mee als u met de kortingskaart van GlampingCamping boekt. Meer weten? U kunt ook gerust contact opnemen voor meer informatie!

 

, Safaritenten Overijssel

Slapen in safaritenten in Overijssel

Natuurlijk is kamperen al lang niet meer ‘creperen’. De term Glamping is al enige jaren de trend. Het nieuwe kamperen is ontspannen met het hele gezin in een luxe accommodatie. Een safaritent biedt alle gemakken die u maar nodig heeft. Bovendien, de vrijheid van een camping blijft gewaarborgd en biedt een overheerlijke vakantie!

, Safaritenten Overijssel

Over Overijssel

De provincie Overijssel heeft veel moois in huis en de diverse campings met kant-en-klare safaritenten zijn voordelig te boeken met GlampingCamping kortingskaart. Camping ’t Veld, Camping ’t Veld is Nederlands kleinste 5 sterren camping. Een kleinschalige camping met topvoorzieningen voor jong en oud. Een overdekt zwembad met subtropische waarden, indoor speeltuin, volop speeltoestellen op de velden, animatie alle vakanties en weekenden, wifi, restaurant met afhaalmogelijkheid, minishop met broodjesservice en nog veel meer. Prachtig gelegen tegen 1000 ha. bos en met een vrij toegankelijk strandmeer 250 meter. biedt Overijssel nog veel meer schitterende campings. Klik op de button hieronder voor meer safaritenten in Overijssel! Wij helpen u graag bij een onvergetelijke vakantie in één van de vele aantrekkelijke safaritenten in Overijssel.

Echte glamping in eigen land!

Bij onze selectie van glampings houden wij rekening met:

– Natuurgebied ( kust, binnenland etc )

– Kindvriendelijkheid en veiligheid

– De nodige voorzieningen

– Mogelijke acitiveiten

Kortom, met GlampingCamping weet u zeker dat u een vakantie boekt die aan al uw eisen voldoet. Voor meer info over deze luxe kampeer mogelijkheden even kijkje nemen op de website! Bekijk ook de GlampingCamping kortingskaart waarmee u gigantische kortingen kunt krijgen tot wel 25%!

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu