Safaritent huren Kroatië

Safaritent Kroatië, Safaritent huren KroatiëKroatië is een erg populaire vakantiebestemming. Vaak wordt het land ook wel de ‘parel van de Adriatische Zee’ genoemd. En wat wil je ook met die oogverblindende en indrukwekkende meren en watervallen? Wanneer u een safaritent huurt in Kroatië kan u echt helemaal één worden met die wonderschone natuur. Een safaritent is van alle gemakken voorzien, maar heeft wel het avontuur van kamperen. Voelt u die vakantiekriebels ook al? Huur een safaritent Kroatië voor een onvergetelijke glamping vakantie! 

Huur een safaritent Kroatië

Er zijn erg mooie en luxe vakantieparken in Kroatië, zoals het unieke resort Pine Beach Pakoštane. Of Camping Krk, de enige camping in Kroatië met een mini Spa!

Bekijk campings in Kroatië

Safaritent Kroatië, Safaritent huren Kroatië

Het comfort van een safaritent

Op vakantie in een tent klinkt voor velen misschien niet zo aantrekkelijk. Een dun matje om op te slapen, een stukje lopen voor het toilet met een wc rol onder de arm en nergens een goed plekje voor al uw spullen. Kom een safaritent huren in Kroatië en u ervaart het comfort van een bungalow met het ‘avontuurlijk’ van het kamperen.

Tips om zeker te doen in Kroatië

Zo’n safaritent zelf levert u al een geweldig vakantiegevoel. Maar u wilt natuurlijk Kroatië zelf ook gaan ontde

kken. Een paar tips:

Kortom, Kroatië is erg veelzijdig. En dan is het wel zo fijn om een dag vol met indrukken even op en top te relaxen in uw eigen safaritent op de camping.

Kijk ook eens bij de vele andere manieren van glamping camping in Kroatië. Bijvoorbeeld om een stacaravan te huren. Ook erg leuk!

Safaritent Kroatië, Safaritent huren KroatiëDe Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

Safaritent Kroatië, Safaritent huren Kroatië
Nieuw
Safaritent Kroatië, Safaritent huren Kroatië
Bewaard
Safaritent Kroatië, Safaritent huren Kroatië
Guide
Safaritent Kroatië, Safaritent huren Kroatië
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids