Safaritent huren Denemarken

Denemarken is een erg populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Slechts enkele honderden kilometers autorijden en u bent al in dit prachtige Scandinavische land. Een kampeervakantie in Denemarken is heel afwisselend. Zo kunt u kiezen voor een stedentrip of juist een paar dagen een safaritent huren aan het water.

Naast de mooie dorpen met ieder een eigen wit kerkje, de kliffen van Møn en de vele (pre)historische momenten is Denemarken ook vooral mooi om haar inwoners. Een safaritent huren en uw welverdiende vakantie vieren in het mooi Denemarken is dus een erg goede keuze!

Safaritent huren in prachtige natuurgebieden van Denemarken

safaritent huren denemarken, Safaritent huren DenemarkenUw dag begint en eindigt op de camping, hoogstwaarschijnlijk. De campings in Denemarken doen er dan ook alles aan om uw vakantie zo geweldig mogelijk te laten verlopen.

Ten eerste is uw gehuurde safaritent voorzien van de comfort die u van thuis gewend bent: een heerlijk bed, een keukentje, een gezellige loungeruimte en meer. Zo ervaart u het beste van twee werelden. U kampeert maar dan wel in luxe!

Die luxe vindt u overigens ook terug op de campings zelf. Zo zijn er speeltuinen, zwembaden, restaurant en snackbar.

Bekijk campings

Wat te doen in Denemarken?

In Denemarken is veel te beleven en te ontdekken:

 • Legoland.
  Wie is er niet met de populaire gekleurde bouwsteentjes opgegroeid? En net zoals Lego leuk is voor jong en oud, is ook dit themapark voor iedereen een aanrader.
 • Vikingschipmuseum.
  In de middeleeuwen was Roskilde een belangrijke handelsstad voor Denemarken en voor de Vikingen. In het Vikingmuseum kunt u een collectie van gerestaureerde vikingschepen bekijken
 • Waddeneilanden.
  Wij hebben ze maar Denemarken ook: Waddeneilanden. Vanuit Nederland lopen ze via Duitsland helemaal door naar Denemarken. De eilanden Rømø, Fanø en Mandø zijn de drie bewoonde waddeneilanden van Denemarken.
 • Geboortehuis van Hans Cristian Andersen
  Hans Cristian Andersen, de beroemde sprookjesschrijver, is geboren in Odense op het eiland Funen. U kunt hier zijn geboortehuis gaan bezoeken waar ook een museum aan hem gewijd is.

Safaritent huren met korting

De vakantie wordt pas echt een feest met een lekkere korting op uw verblijf in Denemarken. Met de kortingskaart van GlampingCamping profiteert u tot wel 20% voordeel, afhankelijk per camping.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu