Glamping Zweden

Zweden is een geweldige bestemming voor liefhebbers van ruige natuur en de ruimte. Want het land heeft veel ongerepte natuur. Zo zijn er indrukwekkende bossen, uitgestrekte meren en hoge bergen. Daarnaast zijn er sfeervolle pittoresque dorpjes en typische Scandinavische steden als Stockholm, Malmö en Göteborg. Wilt u een accommodatie op een glamping Zweden boeken? Boek uw glamping vakantie dan op GlampingCamping.eu.

Glamping Zweden

Glamping is een luxe manier van kamperen. U slaapt dan ook niet in uw eigen tent, maar in een luxe glamping accommodatie. Wat dacht u van een vakantie in een safaritent, of in een Mongoolse yurt? Met glamping hoeft u zich niet druk te maken over het meenemen van een auto vol aan kampeerspullen. Alles is immers op de locatie voor u aanwezig. Zo slaapt u op een comfortabel bed, kunt u koken in uw eigen keukentje en vaak heeft u zelfs een eigen badkamer.

Aanbod glamping Zweden

Dit zijn twee voorbeelden van glamping campings in Zweden:

glamping zweden, Glamping Zweden

Johannisholm Adventure AB

U kunt het hele jaar overnachten op dit vakantiepark. Slaap in een traditioneel Zweeds huis. Er zijn op de camping onwijs veel dingen te doen. ’s Zomers kunt u hier onder andere kanovaren. mountainbiken en wandelen in de bergen. In de winter kunt u hier skiën, een sneeuwsafari maken en ijsvissen. Op de camping is ook een sauna aanwezig.

glamping zweden, Glamping Zweden

Rådastrands Camping

Deze Zweedse familiecamping is leuk voor jong en oud. U kiest er uit een luxe safaritent of een blokhut. De camping lig in Varmland, een prachtig ruig natuurgebied. In de zomer worden hier verschillende typische folkfestivals gehouden en de rest van het jaar kunt u er actief bezig zijn. De camping ligt direct aan een meer, daarom kunt u er ook mooie kanotochten maken.

 

glamping zweden, Glamping Zweden

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu