Slapen in een tipi tent

Heeft u zin in weer eens wat anders? Boek dan eens een tipi tent voor uw volgende glamping vakantie! Want slapen in een tipi tent is een unieke ervaring. Het is erg leuk voor de kinderen, die zich ware indianen zullen voelen. Maar ook met z’n tweetjes is het erg romantisch om in een tipi tent te slapen. In de tipi tent is alles aanwezig om uw verblijf comfortabel te maken. Zo slaap u op een goed bed, heeft u uw eigen terras en soms zelfs uw eigen keukentje. Wilt u wel op avontuur? Er is een groot aanbod aan tipi tenten in heel Europa. Wij bieden u een uitgebreid overzicht van alle glamping campings:

slapen in een tipi tent, Slapen in een tipi tent

Slapen in een tipi tent

U vind de juiste glamping tipi tent op GlampingCamping.eu. Of u nu een tipi tent zoekt op een rustige camping in Noord-Brabant, of dat u juist aan de kust van Zuid-Frankrijk een tipi tent wilt uren. Bekijk snel ons gehele aanbod.

Voorbeelden glamping tipi tenten

Dit zijn glamping campings met elk luxe tipi tenten:

slapen in een tipi tent, Slapen in een tipi tent

De Bokkesprong

De Nederlandse camping De Bokkesprong is een kleine boerencamping met wel acht luxe tipi tenten. De camping ligt naast een bos, maar ook dichtbij het strand en het Veerse-Meer. De camping ligt in provincie Zeeland en in de omgeving is dan ook veel te doen. U kunt op de Bokkesprong ook meer leren over de Indiaanse cultuur.

slapen in een tipi tent, Slapen in een tipi tent

Camping Du Muhlenbach

Camping Du Muhlenbach ligt in Frankrijk in Lotharingen, vlak bij de Duitse grens. De camping ligt middenin de natuur van het natuurpark Noordelijke Vogezen. U kunt hier vissen, of zwemmen in de vijver waar de camping aan ligt. En uw trouwe viervoeter mag kosteloos mee op vakantie.

slapen in een tipi tent, Slapen in een tipi tent

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu