Safaritent huren België

Een safaritent huren in België!

Bij onze naaste “buren” kunt u een mooie safaritent huren ingericht en al. Een bijzonder glamping gevoel beleeft u in  safaritenten. Geïnspireerd op de luxe tenten in Zuid-Afrika, maar dan met nog meer luxe. Zo staat op het halfoverdekte buitenterras meubilair en slaapt u op comfortabele bedden. Huur direct een luxe safaritent op één van onze campings in België!

Om het u wat gemakkelijker te maken hebben wij een aantal campings in België voor u geselecteerd.

Safaritent huren België, Safaritent huren België

Camping Relaxi

Camping Relaxi is gelegen in het mooiste gebied van de Belgische Ardennen, precies op de grens van de provincies Luxemburg en Namen. 5 km van Rochefort en 10 km van de bekende grotten van Han. De gezellige familiecamping ligt aan de oever van de rivier de L’Homme. Laat u charmeren door de natuurlijke omgeving.

Camping Le Val de l’Aisne

Camping Le Val de l’Aisne situeert zich in het bekoorlijkste en pittoreske deel van de Belgische Ardennen, gelegen op minder dan 10 km van Hotton, tussen La Roche-en-Ardenne en Durbuy, met uitzicht op het kasteel van Blier. Zoekt U kalmte en rust of wilt U eerder genieten van de ontelbare toeristische, culturele of sportieve attracties dan biedt het park oneindig veel mogelijkheden. U zult een onvergetelijke vakantie beleven. Het domein ligt aan de oevers van het rustige riviertje l’Aisne.

Bezienswaardigheden in België zijn de grotten van Han of misschien wilt u een dagje naar het circuit van Spa!

Safaritent huren België, Safaritent huren België                                                                   De indrukwekkende grotten van Han.

 

Voor nog meer aanbod safaritenten huren in België klikt u eenvoudig hier.

Met de glampingcamping kortingskaart kunt u profiteren van kortingen, de kaart met bijbehorende gids besteld u hier.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu