Lodgetent

Verwen uzelf, en boek een luxe lodgetent voor een glamping vakantie. Glamping is een glamorous manier van kamperen en lodgetenten zijn hier dan ook een perfect voorbeeld van. Want lodgetenten zijn van alle gemakken voorzien. Een lodgetent is de perfecte combinatie van een traditionele tent en een vakantiehuis. Want u slaapt er onder een tentzeil, maar u heeft ook genoeg ruimte. Ook alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. In een lodgetent is er bijvoorbeeld een keuken, u heeft uw eigen veranda en vaak ook uw eigen badkamer. U kunt daarom op een comfortabele wijze genieten van al het goede van kamperen. Voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie!

Luxe lodgetenten op diverse locaties

Er is op glamping campings in Europa een groot aanbod aan luxe lodgetenten. De locaties, de campings en de huurtenten verschillen erg van elkaar. Dit zijn enkele voorbeelden van ons aanbod aan campings met luxe lodgetenten:

lodgetent, Lodgetent

Luxe lodgetenten in Limburg

Deze bamboe lodgetenten in Limburg hebben een hele luxe uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Dat is dan ook echt wat anders dan kamperen in uw eigen tentje! De Bamboe Logetenten hebben bijvoorbeeld eigen sanitair maar ook een luxe keuken en verschillende kamers. Een vakantie op Camping Beringerzand is een leuke ervaring voor het hele gezin.

lodgetent, Lodgetent

 

Glamping aan de voet van de Pyreneeën

Camping Domaine d’Esperbasque ligt aan de voet van de Pyreneeën in Zuid-Frankrijk. Het is een groene camping, die middenin de natuur ligt. Er zijn verschillende lodgetenten en u heeft vanaf elke lodgetent een geweldig uitzicht. Op de camping is er ook een zwembad en een broodservice.

Glamping in heel Europa

Lodgetenten worden op diverse glamping campings door heel Europa aangeboden. Kies bij GlampingCamping.eu uit het ruime aanbod. Wilt u bijvoorbeeld kamperen in een lodgetent aan de Spaanse Costa Brava? Of gaat u liever naar de ruige natuur van Duitsland? Op GlampingCamping.eu vindt u de juiste glamping camping.

lodgetent, Lodgetent

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids