Huurtent Oostenrijk

Houdt u van frisse lucht, hoge bergen en prachtige groene dalen? Dan is Oostenrijk zeker een aanrader. Het land heeft een prachtige sprookjesachtige natuur. U kunt zowel in de zomer als in de winter op vakantie in Oostenrijk. In de winter is het een geweldige wintersportbestemming en ’s zomers is alles er prachtig groen. Er zijn diverse glamping campings in Oostenrijk, met allerlei luxe huurtenten. U boekt uw glamping huurtent Oostenrijk op glampingcamping.eu.

huurtent Oostenrijk, Huurtent Oostenrijk

Slaap in een huurtent Oostenrijk

In Oostenrijk is een groot aanbod aan glamping campings met huurtenten. Wanneer u een tent op locatie huurt dan scheelt u dat veel zorgen. En u bent verzekerd van luxe! Zo slaapt u in een comfortabel bed, heeft u uw eigen keuken en vaak zelf een eigen badkamer. Kies uit glamping accommodaties als sfeervolle yurts, avontuurlijke tipi’s en luxe safaritenten. Dit zijn twee Oostenrijkse glamping campings met luxe huurtenten:

 

huurtent Oostenrijk, Huurtent Oostenrijk

Ferienparadies Natterer See

Deze camping ligt op een unieke locatie middenin de ongerepte natuur. Op slechts zeven kilometer ligt de levendige stad Innsbruck. Daarom kunt u genieten van de rust van de natuur, maar ook makkelijk de stad bezoeken. Op de camping is een supermarkt een bar, een pizzeria en een restaurant. Ferienparadies Natterer See heeft een eigen zwemmeer met hierin een groot waterpark. In de Tiroolse bergen in de omgeving kunt u mooi wandel- en fietstochten maken.

huurtent Oostenrijk, Huurtent Oostenrijk

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu