Safaritent huren Zeeland

Een ingerichte safaritent huren in Zeeland biedt u het beste van twee werelden. U ervaart het echte kampeergevoel, maar ligt toch lekker ’s avonds in een echt comfortabel bed. Zeeland zelf is ook een hele fijne vakantiebestemming voor families. Langs de kust zijn verschillende vakantieparken en campings te vinden met elk een unieke sfeer. Huur een safaritent Zeeland voor een onvergetelijke vakantie!

Huur een safaritent Zeeland

Van strandpark tot boerderijcamping… er is een groot aanbod aan safaritenten in Zeeland. Genieten van luxe en vrijheid met het hele gezin. In Zeeland is de kust nooit ver weg en dat betekent genieten. Huur een safaritent Zeeland bij onder andere de volgende campings:
Safaritent Zeeland, Safaritent huren Zeeland

  • Glamping4all
    De perfecte plek voor een heerlijke familie vakantie direct aan zee! Op deze sfeervolle boerderij is men meer dan 100 jaar bezig geweest met het produceren van heerlijke wijnen, olijven en andere producten. De boerderij is in de 90er jaren verbouwd tot een agrotoerisme en sinds 2017 kun je hier genieten van een heerlijke glamping vakantie.
  • De Gorishoeksehoeve (Scherpenisse)
    Camping De Gorishoeksehoeve is te vinden middenin de Oosterschelde in het mooie stukje van Zeeland. Overnachten kan in een luxe safaritent met compleet gerenoveerde sanitair. U kunt zelf uw 3 gangen diner samenstellen in de tent (keuken aanwezig!) of ga lekker uit eten in het restaurant SMAEK op de camping. Met onze kortingskaart ontvangt u in de lente, zomer en nazomer 20% korting op uw verblijf.
  • Strandpark De Zeeuwse Kust (Renesse)
    Met het strand binnen handbereik is Strandpark De Zeeuwse Kust dé plek voor iedere strand- of waterliefhebber. En zit het Nederlandse weerbeeld niet echt mee? Duik dan het binnenzwembad in en geniet toch lekker van water. Of kom gewoon helemaal tot rust in de sauna of tijdens een massage. En het eten is er ook verrukkelijk! Zeker zo bij de open haard bij Strand Café DOK.

Zeeland op z’n mooist

Safaritent Zeeland, Safaritent huren Zeeland

Zeeland kunt u op verschillende manieren ontdekken. Ga voor de actieve manier door bijvoorbeeld er met de fiets op uit te gaan. Of ga paardrijden op het strand..

Het is ook erg interessant en indrukwekkend om in de geschiedenis van Zeeland te duiken. Een geschiedenis dat voornamelijk getekend is door water, zoals de watersnoodramp in 1953 maar ook de handel overzee in de zeventiende en achttiende eeuw. Kom ook alles te weten over onze eigen bekendste zeeheld Michiel de Ruyter.

Van al dat ontdekken krijg je natuurlijk trek. Proef dan ook vooral de Zeeuwse specialiteiten. De Zeeuwse zilte mosselen bijvoorbeeld. Of bezoek de wijngaarden. Zeeland heeft overigens ook maar liefst 7 restaurants die mogen pronken met Michelinsterren!

Bekijk campings

 

Safaritent Zeeland, Safaritent huren Zeeland

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu