Glamping Sardinië

Sardinië is een Italiaans eiland in de Middellandse zee. Het eiland is prachtig, want Sardinië heeft ruige natuur en mooie witte stranden. Het is daarom een fijne bestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand. Combineer dit met de Italiaanse keuken en je hebt een droombestemming. Glamping maakt uw vakantie helemaal compleet. Want bij glamping op Sardinië slaapt u in luxe accommodaties op campings middenin de natuur. U heeft het comfort van thuis maar ook het avontuur van kamperen. Glamping Sardinië: voor een onvergetelijke vakantie!

Aanbod glamping Sardinië

De vakantietijd komt er weer aan en de glampings wachten allemaal op u! Bekijk het aanbod luxe campings in Sardinie. In samenwerking met GlampingCamping kunt een luxe vakantie boeken die aan ieder zijn wensen voldoet. Dankzij de ruime keuze aan locaties en accommodaties zit er voor iedereen wel iets tussen waar je een onvergetelijke vakantie kunt beleven! Tijd voor glamping Sardinië dus! Dit zijn twee van de glamping campings in Sardinië

glamping Sardinië, Glamping Sardinië

Porto Sosàlinos

Slaap als een Indische Maharadja op vakantie in deze luxe tenten. Ook hier slaapt u op slechts enkele meters van de zee. Het vakantiedorp werk op een ecologische wijze. Zo gebruiken ze zonnepanelen en wordt water gerecycled voor de tuinen.

glamping Sardinië, Glamping Sardinië

Tiliguerta Camping Villa

Deze glamping camping ligt in het zuid-oosten van Sardinië aan een prachtig wit strand. U slaapt er in luxe stacaravans dichtbij het strand. Er zijn verschillende zwembaden op het terrein waaronder een nieuw zwembad speciaal voor honden en hun baasjes!

Bekijk glampings in Sardinië

glamping Sardinië, Glamping SardiniëDe Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

glamping Sardinië, Glamping Sardinië
Nieuw
glamping Sardinië, Glamping Sardinië
Bewaard
glamping Sardinië, Glamping Sardinië
Guide
glamping Sardinië, Glamping Sardinië
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids