Glamping Italië

Italië is het land van de Romeinse bouwwerken, heerlijk eten uit de keuken van di mama en het land van de paus. Italië kent vele schitterende bezienswaardigheden en heeft ook orachtige natuur. Dit is slechts een kleine greep uit wat Italië te bieden heeft. Tijdens een glamping vakantie in Italië kunt u genieten van luxe en comfort. Glamping in Italië is een onvergetelijke ervaring.

We vertellen u graag waar in Italië u die luxe kampeervakantie kunt boeken. Maar we geven u ook enkele bezienswaardigheden en tips.

glamping in italië, Glamping Italië

Glamping in Italië

Kriskras door heel Italië staan sfeervolle campings waar u luxe kunt kamperen (glamping). Dat kan onder andere in compleet ingerichte safaritent aan zee. Of kies bijvoorbeeld voor een vakantie in de bergen en overnacht hier in een gezellige mobile home.

Enkele Italiaanse glamping campings op een rij:

 

glamping in italië, Glamping Italië

Bezienswaardigheden in Italië

Colosseum
Wie Italië zegt, denkt wellicht automatisch aan Rome. Rome is dan ook een van de meest prachtige steden van Europa. De hoofdstad van Italië lijkt namelijk wel een groot openluchtmuseum. Met als hoogtepunt natuurlijk het indrukwekkende Colosseum, wat in de 1e eeuw na Chr. is gebouwd. Het Colosseum was de plek waar vele (gladiatoren)gevechten plaats vonden.

Villa Borghese
Een andere bezienswaardigheid is het grootste stadspark van Rome, Villa Borghese. Dit landgoed was sinds 1580 in het bezit van de Italiaanse familie Borghese. Deze familie heeft een pauselijke achtergrond.De villa is erg indrukwekkend.

Pompeii en Vesuvius
Ook absoluut om stil van te worden is Pompeii met uitzicht op de vulkaan Vesuvius. In het jaar 79 legde de uitbarsting van deze vulkaan Pompeii volledig in de as. Daardoor is het één van de best bewaarde Romeinse steden geworden.

Bekijk alle campings
glamping in italië, Glamping Italië
Nieuw
glamping in italië, Glamping Italië
Bewaard
glamping in italië, Glamping Italië
Guide
glamping in italië, Glamping Italië
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids