Tent huren in omgeving Brugge

camping bij brugge, Tent huren in omgeving Brugge

Luxe tent huren in de buurt van Brugge

Brugge is een leuke stad in het noordwesten van België. De stad zelf biedt allerlei bezienswaardigheden als musea, een groot aantal cafés en restaurants, maar ook prachtige bossen, parken en speelterreinen voor de kinderen. De omgeving van Brugge is zeer geschikt om te wandelen en om te fietsen. Verder zijn er een aantal zwembaden waar het ook zeker goed vertoeven is. Een week of een mid-week naar Brugge is dan ook zeer populair onder de Nederlanders. Gewoon er even lekker tussenuit, niet te ver weg, dus ook goed te doen met jonge kinderen in de auto. Vaak kiezen mensen dan voor een hotel. Maar wilt u niet liever gewoon lekker in de buitenlucht ontspannen, in plaats van zo’n knusse hotelkamer? Dan biedt een luxe tent huren op een camping bij Brugge voor u dé  oplossing!

camping bij brugge, Tent huren in omgeving Brugge


Waarom een tent huren?

Als u met de auto naar België rijdt, dan kunt u zelf een tent meenemen. Maar maak het uzelf gemakkelijk door een tent op locatie te huren. De tent staat helemaal voor u klaar wanneer u op de camping aankomt. Het is niet nodig om in de weer te gaan met haringen en tentzeilen. Ook is er een comfortabel bed aanwezig, dus ook de luchtbedden kunt u thuislaten. Heerlijk! Er zijn verschillende soorten tenten te huur in België. Zo kunt u een safaritent huren, die ook geschikt zijn voor grotere groepen. Of boek een tipi tent. Die zijn erg populair bij kinderen!

camping bij brugge, Tent huren in omgeving Brugge

camping bij brugge, Tent huren in omgeving Brugge


Wat is er te doen in Brugge?

Brugge is een kleine stad met een mooi oud centrum. Het is heerlijk om door de pittoreske straatjes te slenteren. U kunt op meerdere plekken lekkere chocola en de typische Belgische biertjes kopen. Brugge wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd, omdat er veel kanalen door de stad lopen. Daarom is het erg leuk om een boottocht te maken door de stad. Populaire bezienswaardigheden in Brugge zijn het Belfort van Brugge, de hoogste toren van de stad en de Gentpoort, een van de vier imposante stadspoorten. Ook in de omgeving van Brugge is er van alles te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het strand bij Zeebrugge of Knokke-Heist. Of maak een uitstap naar de gezellige studentenstad Gent.

camping bij brugge, Tent huren in omgeving Brugge


Huur een luxe tent op een camping bij Brugge

In Brugge zelf zijn geen campings, maar in de omgeving kunt u wel mooie campings vinden waar u een luxe tent kan huren. Zo kunt u overdag naar Brugge toe, terwijl u ’s avonds op de camping slaapt. Dat maakt dat u ook van de natuur kan genieten tijdens de vakantie. Zo heeft u het beste van twee werelden! In onze database kunt u verschillende campings in België vinden. Een vakantie in de buurt van Brugge is erg leuk voor een weekendje of midweek, maar omdat er in België van alles te doen is kunt u hier ook een langere vakantie boeken.

camping bij brugge, Tent huren in omgeving Brugge


camping bij brugge, Tent huren in omgeving BruggeKortingskaart

Dus, u houdt van kamperen en u bent benieuwd naar de stad Brugge? Ga dan eens luxe kamperen! Vraag nu uw GlampingCamping kortingskaart aan en boek nu uw luxe tent op één van de aangesloten campings met kortingen van 15%, 20% of zelfs 25%!

 


camping bij brugge, Tent huren in omgeving Brugge

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Want deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu