Glamping Zeeland

glamping zeeland, Glamping Zeeland

Even er lekker tussenuit. Zeeland is de bestemming en glamping is het idee. Maar dan rijst de grote vraag: waar in Zeeland? Welke campings zijn aan te raden? Bijvoorbeeld om met het hele gezin op vakantie te gaan of gewoon lekker met z’n tweeën. Op glamingcamping.eu hebben we de mooiste en fijnste verschillende accommodaties voor u verzameld. Om u alvast kennis te laten maken met ons aanbod, doen we hier een tipje van de sluier.

Naar aanbod campings in Zeeland

Verschillende glamping accommodaties Zeeland

Zeeland. De naam zegt het natuurlijk al: zee. En als u in deze mooie, waterrijke provincie toch luxe gaat kamperen – dan wilt u natuurlijk van die zee genieten. Daarom zijn de campings ook voornamelijk langs de kust te vinden. Maar ook in landelijke omgevingen. We noemen drie campings waar u heerlijk tot rust komt:

Strandpark De Zeeuwse Kust
Een kindvriendelijk familiepark op slechts 250 meter van het strand in Renesse. Overnachten kan in een sfeervol ingerichte strandlodge steigerhouten meubels. Op het park is er een onder meer een binnenzwembad, animatieteam in de vakantie, sauna en een restaurant.

glamping zeeland, Glamping Zeeland

Recreatiebedrijf Boot
Landelijk gelegen recreatiebedrijf met verhuur van onder meer safaritenten. De tenten zijn luxe ingericht met een comfortabel bed, keuken, zithoek en een bad. De camping bevindt zich op slechts 2 kilometer van het Noordzeestrand en de Oosterschelde. Op 6 kilometer vanaf uw safaritent vindt u het Grevelingenmeer.

De Bokkesprong
De Bokkesprong is een kleine boerderij camping met zeer ruime plaatsen, 3 luxe Chalets en vele dieren. Het bos is vlakbij bos, net als het strand en Veerse-Meer. Naast de camping ligt een tipi dorp met 8 tipi’s en grote kampvuur plaatsen midden in de natuur naast een eetbaar natuurbelevings bos. Erg leuk Indiaans avontuur voor u, maar helemaal voor uw kinderen!

Wat te doen tijdens uw vakantie in Zeeland?

Zeeland kunt u op verschillende manieren ontdekken. Duik bijvoorbeeld in de rijke geschiedenis van de Zeeuwse provincie. Maak kennis met oude zeehelden. Ga eropuit met de fiets door de natuur of kies een sportieve route. We delen enkele tips met u:

Fietsnetwerk

De Zeeuwse provincie leent zich uitstekend om te gaan verkennen met de fiets of mountainbike. Er zijn veel routes voor de sportieve fietser, langs en door natuurgebieden. In Zeeuws-Vlaanderen vindt u een mountainbikenetwerk met uitdagende offroadpaadjes om lekker over te crossen. Zowel nog binnen- als over de grens. Geen fiets? Geen nood. Overal in Zeeland kunt u fietsen huren. Ook e-bikes.

Paardrijden over het strand

Huur een paard bij een manege en ga in galop over de brede stranden van de Zeeuwse kust. In Zeeland vindt u meerdere ruiterroutes over vaak speciaal aangelegde ruiterpaadjes. Actief uitwaaien!

Zeeheld Michiel de Ruyter

Ook erg indrukwekkend is de geschiedenis van Zeeland. Een geschiedenis dat voornamelijk getekend is door water, zoals de watersnoodramp in 1953 maar ook de handel overzee in de 17e en 18e eeuw. Kom ook alles te weten over onze eigen bekendste zeeheld Michiel de Ruyter.

Restaurants

Van al dat ontdekken krijg je natuurlijk trek. Proef dan ook vooral de Zeeuwse specialiteiten. De Zeeuwse zilte mosselen bijvoorbeeld. Of bezoek de wijngaarden. Zeeland heeft overigens ook maar liefst 7 restaurants die mogen pronken met Michelinsterren

Luxe kamperen en Glamping bij een Boerderij Camping in Zeeland

Boerderij camping en glamping de Bokkesprong is een kleine boerderij camping met zeer ruime plaatsen, 3 luxe Chalets en vele dieren, het ligt vlakbij bos, strand en het Veerse-Meer (het meer is een aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers, en sportduikers. Er is ook gelegenheid voor surfen en waterskiën via een kabelskibaan en je kunt er kanovaren). Naast de camping ligt een tipi dorp met 8 tipi’s en grote kampvuur plaatsen midden in de natuur naast een eetbaar natuurbelevings bos.  Willen u en uw kinderen meer weten over de Indiaanse cultuur dan kunnen zij daar invulling aan geven!

U kunt tevens op 300 meter van de camping bij de manege die regelmatig ritten organiseert naar het Veerse bos (wat op steenworp afstand ligt) en het Noordzee strand een paard huren. De jachthaven ”Jachtwerf Oostwatering” verhuurd boten en er is een zeil en surf school. De jachthaven heeft ook een watersportwinkel en een restaurant met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Het strand bij Vrouwenpolder en Oostkapelle behoren al jaren tot de schoonste stranden van Nederland. Bovendien is het strand bij Vrouwenpolder het breedste strand van Walcheren. Voor groot en klein valt er wel iets te doen of te ondernemen.

glamping zeeland, Glamping Zeelandglamping zeeland, Glamping Zeeland                                                             glamping zeeland, Glamping Zeeland 

Bos en duinen op loopafstand

De kinderen kunnen tevens de dieren verzorgen en er kunnen door volwassenen en kinderen workshops worden gevolgd. Op deze manier kunt u kennis maken met de indiaanse cultuur. In de zomer is er gelegenheid om te schilderen. Aan de paardenliefhebber is ook gedacht, u kunt uw paard meenemen! Op 5 minuten stap afstand van het bos en 10 minuten stap afstand van de duinen met een ruiterpad naar zee, kunnen u en uw paard de hele dag bezig zijn om daarna heerlijk afgespoeld en gepoetst te worden bij de stallen en daarna uit te rusten. Er is ruim parkeergelegenheid. Kortom een uitdagende en leerzame vakantie voor kind en volwassenen. Heeft u de glamping camping gids nog niet voor kortingen? Met de Glamping Camping kortingkaart kunt u profiteren van kortingen in het hoog of laagseizoen bij diverse campings!

Bestel de kleurrijke gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste luxe kampeerplekken in Nederland en ver daarbuiten voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde campings.

Naar aanbod campings in Zeeland
glamping zeeland, Glamping Zeeland
Nieuw
glamping zeeland, Glamping Zeeland
Bewaard
glamping zeeland, Glamping Zeeland
Guide
glamping zeeland, Glamping Zeeland
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids