Safaritent huren Italië

Pak lekker de auto en ga kamperen in het mooie Italië. Kom kijken bij de wateren van Venetië, trek de binnenlanden van Toscane in of zoek de oudheid in Rome op. Wat u ook zoekt, Italië heeft het te bieden. Met vele campings kunt u op veel verschillende plaatsen een safaritent huren en genieten van luxe kamperen, ofwel glamping! Slapen wordt tijdens de vakantie een genot, want u kunt genieten van echte bedden, zo kunt u na de vakantie volledig uitgerust thuiskomen. Huur een safaritent Italie voor een onvergetelijke vakantie!

Bekijk aanbod campings in Italië

 

Luxe safaritent Italië

Volledig ingerichte safaritenten huren doet u via Glamping Campings. De safaritenten zijn voorzien van alle gemak, en zo geniet u ook in Italië van het comfort van thuis. Naast de prachtige omgeving bent u op de camping van alle gemakken voorzien. Op de campings zelf zijn winkels aanwezig, kunt u baantjes zwemmen in het zwembad, en blijft u up-to-date via Wi-Fi. Uiteraard verschillen de voorzieningen per camping. Klik hier voor een overzicht van alle verschillende campings:

Bekijk hier campinglocaties

safaritent italië, Safaritent huren Italië

Waar in Italië een safaritent huren?

Een safaritent huren kan op veel verschillende plaatsen in Italië, houdt u van de zee? Huur dan bijvoorbeeld aan de Adriatische kust. Wilt u liever naar de mooie Toscaanse landschappen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Mocht u nog eens de stad Rome willen bezoeken, kom dan een safaritent huren op de Capitello Camping. Deze camping ligt namelijk dichtbij de indrukwekkende Italiaanse stad.

safaritent italië, Safaritent huren ItaliëDe Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Want deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!

Bestel hier de Glamping Gids

Bekijk aanbod campings in Italië
safaritent italië, Safaritent huren Italië
Nieuw
safaritent italië, Safaritent huren Italië
Bewaard
safaritent italië, Safaritent huren Italië
Guide
safaritent italië, Safaritent huren Italië
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids