Safaritenten in Noord-Holland

Safaritenten in Noord-Holland

Kamperen in Noord-Holland

Vakantie! Tijd om te ontspannen en te genieten met het gezin. Voor veel kinderen is de camping the place to be. Voor u als ouder ook? Jazeker, met de diverse mogelijkheden van luxe glamping accommodaties zit u er aangenaam bij. Huur bijvoorbeeld een safaritent in Noord-Holland. Voordelig vakantie vieren met de kortingskaart van GlampingCamping. Neem gerust contact op voor meer informatie., Safaritenten in Noord-Holland

Safaritenten op de camping in Noord-Holland

Op diverse campings in Noord-Holland staan comfortabele safaritenten, voorzien van alle gemakken. Op het Waddeneiland Callantsoog zijn deze tenten te vinden. De luifel van deze luxe safaritent is gericht naar het zuid-westen zodat ieder zonnestraaltje opgevangen kan worden. Strandliefhebbers opgelet! Neem zeker een kijkje op de camping Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog. Dit is kamperen in een safaritent, pal aan het duin. Genieten van Noord-Holland in een safaritent.

Van kaasmarkt tot strand

Noord-Holland is een provincie waar jong en oud zich zal vermaken. Kom eens wandelen of fietsen langs de kust met z’n bijzondere duingebied of aantrekkelijke stranden. Ook qua uitstapjes naar steden zit u in Noord-Holland goed, denk aan Alkmaar met z’n kaasmarkt, de shopstad Haarlem of natuurlijk de hoofdstad Amsterdam. Kies als uitvalsbasis een fijne camping waar de kinderen zich prima vermaken, zodat het hele gezin kan genieten.

, Safaritenten in Noord-Holland

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu