Tent huren Bretagne

Een tent huren in Bretagne, Frankrijk, betekent bij GlampingCamping een combinatie van back to basics en luxe. Bij het woord ’tent’ hoeft u in dit geval niet te denken aan een tent die u zelf opzet en waar u uw slaapzak uitrolt. In Bretagne kunt u namelijk overnachten in een safaritent, een prachtig ingerichte tipitent of zoek het hogerop in een boomhut. Ideaal voor iedereen die het leuk lijkt om te kamperen, maar dan wel met alle comfort van thuis. Het beste van twee werelden.

, Tent huren Bretagne

Compleet ingerichte tent huren in Bretagne

U kunt een compleet ingerichte tent huren in Bretagne op verschillende, gezellige campings. Maar ook kunt u kamperen in de stilte van de natuur. Op de mooiste heuvels en bij rivierbeddingen. Gewoon, vrijstaande tenten waar u echt één bent met de natuur. Met GlampingCamping kunt u een compleet ingerichte tent huren in Bretagne. Binnen vindt u namelijk een heerlijk bed, u kunt eten aan een eettafel of gezellig voor uw tijdelijke onderkomen.

Daarnaast is er ook op de verschillende campings in Bretagne genoeg te doen en te beleven, die uw familievakantie echt compleet maken:

  • Overdekt zwembad
  • Restaurants
  • Sfeervolle bar
  • Golfbanen, tennisbanen en mogelijkheid tot watersporten
  • Verschillende winkels

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de campings in Bretagne waar u een luxe tent kunt huren.

Bekijk campinglocaties!

, Tent huren Bretagne

Waarom een tent huren in Bretagne?

Kamperen in Bretagne maar dan wel met luxe en comfort die u gewend bent van thuis. Het kan wanneer u een compleet ingerichte tent gaat huren op een mooie camping in Bretagne. Geen matje op de grond, maar slapen in een echt bed en eventueel de kachel aanzetten mocht de kou zijn entree hebben gedaan. De ideale combinatie van back to basics en luxe.

In uw tent vindt u onder meer de volgende voorzieningen:

  • Heerlijke bedden
  • Elektriciteit
  • Keuken
  • Comfortabele meubels
  • Kachel

, Tent huren Bretagne

Waar een tent huren in het Franse Bretagne?

Bretagne is de meest westelijke punt van Frankrijk en ook één van de meest populaire toeristische regio’s. Bretagne kenmerkt zich door een 1200 km lange kustlijn waar u brede stranden en ruige rotsen vindt. Ideaal voor lange strandwandelingen, strandzeilen of wellicht duiken. Verder landinwaarts is het landschap ook prachtig groen en heuvelachtig. Zeker om te kamperen is Bretagne echt bijzonder om te vertoeven.

Bretagne is het schiereiland van Frankrijk. De provincie ligt ten zuiden van Normandië en ten noorden van de Pays de la Loire. Het schiereiland grenst aan de Atlantische oceaan en telt dan ook meer dan 2500 kilometer kust, als je de omringende eilanden meetelt.

In het noorden is de kust ruig en wild. In het zuiden is het lieflijker en vindt u ook langere stranden. U kunt er dus voor kiezen om uw glamping vakantie aan de lange kustlijn van Bretagne vieren. Bijvoorbeeld in de prachtige badplaats Carantec. Of zoek het verder inlands.

Bekijk aanbod campings

, Tent huren Bretagne

Met korting naar Bretagne

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw vakantie in Bretagne.

De kortingskaart is overigens voor alle campings in Frankrijk en de rest van Europa in te zetten. Bekijk de mogelijkheden van een tent huren in Normandië, Bretagne of Dordogne.

Bekijk aanbod campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu