Safaritent huren Trentino

De poort van Italië; zo wordt Trentino ook wel eens genoemd. Het is een populaire bestemming om een safaritent te huren. Trentino is een hele groene omgeving met overal bergen en zuivere lucht. Het is het zonnigste oord dat Italië rijk is met prachtige meren, waaronder het Gardameer. En natuurlijk gezellige, vriendelijke campings waar u een safaritent kunt huren en waar u zich meteen thuis zult voelen.

Kortom, het recept voor een onvergetelijke luxe kampeervakantie. Laat die vakantie maar snel beginnen!

Waar een safaritent huren in Trentino?

Safaritent huren Trentino, Safaritent huren TrentinoTrentino kent vele gezellige campinglocaties met prachtige safaritenten of in romantische chalets.

Camping Olympia is uw 4-sterren camping in Dobbiaco in Zuid-Tirol, is niet zomaar een vakantieverblijf, maar een ‘vakantiehuisje van thuis’ dat buitengewoon is. Gezinsvriendelijkheid en hoffelijke service zijn wat ons onderscheidt.

Verderop ligt de Camping Seiser Alm in het pittoreske natuurlijke landschap van de Schlern Rosengarten. Het impostante uitzicht op de Schlern geeft u elke avond de prachtige kleuren van de Dolomieten.

Op de campings zelf zijn winkels aanwezig, kunt u baantjes zwemmen in het zwembad, en blijft u up-to-date via Wi-Fi. Uiteraard verschillen de voorzieningen per camping. Klik voor de verschillende campings hier:

Bekijk campings !

Op vakantie met korting?

Met korting genieten van de Italiaanse omgeving? Bestel dan de Glamping gids met kortingskaart. Met de kortingskaart van Glamping Camping geniet u bij diverse campings tot 20% korting op uw verblijf. Zo houdt u ook nog eens geld over voor andere activiteiten en kunt u nog meer van de Italiaanse sfeer proeven.

Meer ontdekken van Italië?

Wilt u verder kijken dan alleen Trentino? Bekijk dan de mogelijkheden van luxe kamperen in Le Marche, huur een safaritent in Toscane of aan het Gardameer.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu