Glamping vakantie

Heeft u zin in een bijzondere vakantie? Wilt u genieten van comfort en luxe, maar houdt u ook van avontuur? Dan is een glamping vakantie iets voor u! Glamping is een bijzondere manier van vakantie vieren. Het woord glamping staat voor glamorous kamperen. Het is een luxe manier van kamperen waarbij u slaap in bijzondere accommodaties. Slaap bijvoorbeeld in een luxe lodge aan een meer, of in een sfeervolle houten pod middenin een bos. De glamping accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Geniet van het comfort van een goed bed, een volledige keuken en soms zelfs van uw eigen badkamer.

Diverse accommodaties glamping vakantie

Er is steeds meer aanbod aan glamping accommodaties. Dit zijn de populairste glamping accommodaties:

glamping vakantie, Glamping vakantie

Safaritenten

In een luxe safaritent zal u een onvergetelijke vakantie beleven. Want de luxe tenten zijn van alle comfort voorzien. Er zijn verschillende maten aan tenten. Zo zijn er ook extra grote tenten voor grote gezinnen of kleine groepen. Safaritenten worden al jarenlang gebruikt voor safari’s in Afrika. Maar je ziet de tenten nu ook veel in Europa op glamping campings.

glamping vakantie, Glamping vakantie

Lodges/Mobile-homes/ Chalets / Stacaravans

Een logde lijkt vaak een klein huis en is daarom erg comfortabel. Er is op glamping campings een erg groot aanbod aan lodges, mobil-homes, chalets en stacaravans. Deze accommodaties zijn comfortabel en vooral geschikt voor meerdere personen. Maar ondanks de comfort heeft u er het ook echte kampeergevoel. Want de lodges liggen op de mooiste locaties middenin de natuur.

glamping vakantie, Glamping vakantie

Yurts

Een yurt is een tent die door Mongoolse nomaden wordt gebruikt. Maar nu zien we de yurt ook veel op Europese glamping campings. De tent is erg romantisch! De yurts zijn vaak op de authentieke wijze ingericht en hebben een gezellige sfeer. De ronde tent heeft binnen verbazend veel ruimte.

glamping vakantie, Glamping vakantie

Pods/Trekkershutten

Deze kleinere hutjes brengen u direct in de natuur. Pods zijn erg romantisch voor met z’n tweeën, maar er zijn ook grotere pods voor meer personen. Maar u gaat er niet back-to-basic. Pods zijn net zo luxueus ingericht als andere glam camping opties.

glamping vakantie, Glamping vakantie

Tipitenten

Nóg zo’n bijzondere glamping accommodatie, de tipi! Houdt u van het wilde westen, of zijn uw kinderen fan van indianen? Beleef dan echte avonturen tijdens een glamping vakantie in een tipi.

glamping vakantie, Glamping vakantie

Pipowagens

Pipowagens zijn erg bijzonder en gezellig. Leuk voor een romantisch verblijf met z’n tweetjes of als accommodatie voor het hele gezin. De pipowagens zijn van alle luxe voorzien. U slaapt er heerlijk op een comfortabel bed.

glamping vakantie, Glamping vakantie

Boomhutten

Geen last van hoogtevrees? Slaap dan eens in een boomhut! Er zijn de mooiste XXL boomhutten met verschillende kamers en een eigen terras. U bent zo echt middenin de natuur.

glamping vakantie, Glamping vakantie

Glamping bestemmingen

Glamping wordt steeds populairder. Er zijn dan ook steeds meer glamping bestemmingen. Wij bieden u een duidelijk overzicht van alle glamping bestemmingen in Europa. Zoek direct op de kaart of gebruik de zoekmachine.

glamping vakantie, Glamping vakantie

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu