Glamping Portugal

Toe aan een vakantie? Wat dacht u bijvoorbeeld van glamping in het mooie Portugal? Ga luxe kamperen met hulp van GlampingCamping en beleef een vakantie om nooit te vergeten! Het nieuwe glamping is de meest luxe vorm van kamperen. Verblijf bijvoorbeeld in een glamorous boomhut of in een romantische tipi. Proef de gezelligheid van het kamperen op een comfortabele wijze. Portugal is een land met prachtige natuur en een aangenaam klimaat. Veel van de glamping campings liggen dan ook middenin de natuur. U geniet er daarom van de rust, maar u kunt ook allerlei uitstapjes maken. Ga eens een dagje naar het strand, of ontdek de steden als Porto en Lissabon. Glamping Portugal: voor een onvergetelijke vakantie.

Bekijk hier het aanbod in Portugal

Aanbod glamping Portugal

Er is een divers aanbod aan glamping campings in Portugal. Dit zijn drie voorbeelden van mooie campings:

glamping portugal

Lima Escape

Lima Glamping is ‘heerlijk genieten”. Gelegen in het hart van Peneda-Gerês National Park (bekend als Gerês) met 70.000 hectare berglandschappen, riviervalleien en magische bossen. Het terrein is enorm (5 hectare & capaciteit voor 400 kampeerders), maar de sfeer blijft intiem, terwijl u geniet van de spectaculaire, natuurlijke schoonheid. Wat accommodaties betreft hebben wij tipitenten en boomhutten beschikbaar. Weelderige bossen, omgeven door eiken en dennenbomen, terwijl de rivier Lima als een slang kronkelt. Een waar genoegen voor kampeerliefhebbers.

glamping Portugal

Casa Fontelheira

Casa Fontelheira is een klein vakantieresort in het noorden van Portugal. U kunt hier mooie glamping safaritenten huren. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht over de groene vallei. In de buurt is er veel te doen. Bezoek bijvorbeeld Porto of Guimarães. Of ga een dagje naar het strand.

glamping portugal

Lima Escape

Ook deze glamping camping ligt middenin de natuur. Dit keer in het hart van het Peneda-Gerês Nationaal Park. Het is een camping met een groot terrein ( 5 hectare), maar die toch intiem aanvoelt. U heeft de keuze uit gezellige tipi’s en moderne boomhutten.

Bekijk campings in Portugal

Glamping Gids

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Nederland voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bericht
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids