Pipowagen camping

Zin in een unieke vakantie? Boek dan eens een pipowagen als accommodatie. Een ouderwetse pipowagen is namelijk erg gezellig en sfeervol. Dat is weer eens wat anders dan en tent! Er zijn romantische pipowagens op prachtige campings middenin de natuur. Leuk voor met z’n tweetjes of juist met het gezin. In de pipowagen bent u van alle gemakken voorzien. Er is bijvoorbeeld een klein keukentje, een eettafel, een klein terras en ook een comfortabel bed. Wilt u graag een pipowagen huren? Ontdek dan bij ons de perfecte pipowagen camping voor u. Voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie!

Vind een luxe pipowagen camping

Er is op campings in Europa een groot aanbod aan luxe pipowagens. De locaties, de campings en de pipowagens verschillen erg van elkaar. Dit zijn enkele voorbeelden van ons aanbod aan campings met luxe pipowagens:

pipowagen camping, Pipowagen camping

Pipowagens aan de Costa Blanca

Het kleindschalige vakantiepark Casa del Mundo ligt op 25 kilometer van de Spaanse kust van de Costa Blanca. U vindt er prachtige authentieke pipowagens in een vallei met olijf en amandelvelden. De omgeving is bergachtig en daarom geliefd bij wandelaars.

pipowagen camping, Pipowagen camping

Een unieke Duitse camping

Hopgut Estate is een bijzondere camping in het Duitse Münsingen. Er hier zijn veel unieke accommodaties te huur. Naast pipowagens heeft u ook de keuze uit tipitenten, yurts en zigeunerwagens. De camping ligt op een groene heuvel in een bosrijk gebied.

 

Glamping in heel Europa

Pipowagens worden op diverse glamping campings door heel Europa aangeboden. Kies bij GlampingCamping.eu uit het ruime aanbod. Wilt u bijvoorbeeld kamperen in een pipowagen aan de Spaanse Costa Blanca? Of gaat u liever naar de groene natuur van Duitsland? Op GlampingCamping.eu vindt u de juiste glamping camping met pipowagens.

pipowagen camping, Pipowagen camping

pipowagen camping, Pipowagen camping

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in heel Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu