Glamping Kroatië

Kroatië is de laatste jaren steeds meer in trek als vakantieland. Het land heeft dan ook een prachtige kustlijn met een azuurblauwe zee, een heerlijk zonnig klimaat en vriendelijke inwoners. Voor de kust liggen veel verschillende eilanden. Het is daarom erg leuk om een dagje te zeilen en om zo deze eilanden te bezoeken. Steden als Dubrovnik en Zadar zijn ook leuk om te ontdekken. Landinwaarts heeft Kroatië prachtige rauwe natuur, waar mooie wandelingen gemaakt kunnen. Er zijn in Kroatië meerdere glamping mogelijkheden. Glamping Kroatië: voor een onvergetelijke vakantie onder de zon! Bekijk hier het gehele aanbod aan glamping campings in Kroatië.

Bekijk het aanbod!

Aanbod glamping Kroatië

Glamping staat voor glamorous kamperen, of ook wel op een luxe manier vakantie vieren. U slaapt in een bijzondere glamping accommodatie als een tipi, een luxe chalet of luxe stacaravan met eigen zwembad. Uw glamping accommodatie is van alle comfort voorzien. Er is een comfortabel bed, en vaak ook een eigen keukentje. Soms heeft u zelfs uw eigen jacuzzi! Er is een groot aanbod aan glamping campings in Kroatië. Dit zijn drie voorbeelden van ons aanbod:

glamping Kroatië

Camping Sirena

Camping Sirena ligt aan de westkust van Istrië, in Novigrad. U slaapt er in een luxe stacaravan en u heeft vanaf de stacaravan direct toegang tot het strand! Op de camping is er veel te doen, er zijn diverse sportfaciliteiten en watersportmogelijkheden.

glamping Kroatië

Camping Čikat

Deze camping ligt in een de prachtige baai Čikat Bay. U  slaapt er in een luxe stacaravan vlak aan het strand. Het is een kindvriendelijke camping met vermaakt voor het hele gezin.

glamping Kroatië

Camping Njivice

Dit is een van de grootste campings van Kroatië, met vele verschillende glamping opties. Een van de meeste luxe opties zijn de Prestige stacaravans met airconditioning, twee badkamers en een terras met privé zwembad.

glamping gidsDe Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

Nieuw
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids