Safaritent in Drenthe huren

Kamperen in een safaritent midden in Drenthe. Alleen bij de gedachte maakt het hart al een sprongetje. De charme van het kamperen maar dan slapen in een comfortabel bed en koken in een echte keuken. Daarbij is Drenthe zelf ook geweldig om te vertoeven. Ook in Drenthe zijn er prachtige glamping mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld een prachtige safaritent! Lekker even ertussenuit maar toch in de buurt van eigen huis zijn.. dat kan door via glampingcamping een luxe safaritent te boeken in Drenthe.

Om uw vakantie extra goed te laten beginnen, delen wij kortingen uit. Met onze kortingskaart kan uw voordeel oplopen tot wel 20%. Dat is mooi meegenomen!

Safaritent in Drenthe huren, Safaritent in Drenthe huren

Luxe safaritent Drenthe

Kom luxe kamperen in de provincie Drenthe! Beleef echte glamping in ons eigen Nederland, huur een luxe safaritent, een compleet ingerichte mobilhome of prachtige tipitent! GlampingCamping maakt het makkelijk voor u, wij hebben alle mooiste glamping locaties al op een rijtje gezet u hoeft alleen nog maar een keuze naar wens te maken. Boek nu luxe safaritenten Drenthe! Zeg nou eerlijk, makkelijker kan het toch niet…

 

Safaritent in Drenthe huren, Safaritent in Drenthe huren

Waar een safaritent huren in Drenthe?

We hebben een aantal safaritenten geselecteerd in Drenthe waar u de safari vakantie kunt houden waar ook uw kinderen het naar hun zin zullen hebben. De tenten zijn ingericht voor u en zijn van alle gemakken voorzien. Dit verschilt per camping maar u zult nooit veel mee hoeven te nemen. De vakantie kan dus meteen bij aankomst beginnen!

  • Kampeerterrein de Blauwe Haan, Uffelte
    Dit kampeerterrein staat bekend om haar vooral verrassende uitstraling. Zo heeft het terrein naast safaritenten ook een Fallen House. Dit is een erg bijzonder vakantiehuis (zie foto rechts). Meer over De Blauwe Haan
  • Landclub Ruinen, Ruinen
    Op deze camping bent u één met de Drenthse natuur. Het is direct gelegen aan het nationaal park Dwingelderveld. Meer over Landclub Ruinen
  • Camping Torentjeshoek, Dwingeloo
    Een safaritent huren is al erg uniek en een beleving op zich. Maar bij Camping Torentjeshoek kunt u ook overnachten in een boot. Niet op het water, maar in het bos. Of in een boomhut. Meer over Camping Torentjeshoek
Bekijk aanbod Drentse campings

Safaritent in Drenthe huren, Safaritent in Drenthe huren

Ervaar Drenthe

Wanneer je aan Drenthe denkt, denk je aan groen. Natuur. Rust. En klopt. Drenthe beschikt over veel natuurgebieden rond de alom bekende hunebedden. Ronddwalen kan ook in de landelijke dorpjes en drie nationaal parken. Op een actieve manier genieten van rust dus.

Naast het groene van Drenthe, wat u ook terugziet rondom u stacaravan op de campings, biedt de provincie meer. Bezienswaardigheden en grote evenementen als de TT Assen, muziekfestivals, de bloemencorso’s en zoveel meer. Voor de kinderen zijn er tal van (overdekte) speeltuinen en leuke activiteiten in de natuur.

Safaritenten in Drenthe

Een safaritent huren betekent: uitpakken en meteen relaxen. De schitterende safaritent, compleet met inrichting, wacht op u. Dit is glamping op de camping! Terwijl de kinderen al meteen vriendjes maken of er op uit trekken naar zwembad of speeltuin, kunt u ontspannen bij uw luxe kampeeraccommodatie. Ontdek hoe mooi Drenthe is en dat u gewoon in Nederland ‘op safari’ kunt. Extra aantrekkelijk wordt zo’n safaritent als u nu voordelig boekt met de GlampingCamping kortingskaart.

Safaritent in Drenthe huren, Safaritent in Drenthe huren

Lente in Drenthe

Een luxe en kant-en-klare accommodatie huren is met de GlampingCamping kortingskaart zo gepiept. De selectie aan luxe campings is al gemaakt en ook de complete accommodaties zijn al door veel gezinnen goedgekeurd. Komt u ook kijken? Bijvoorbeeld op de gezellige camping De Lente van Drenthe op de Drentse Hondsrug, in Gasselte.

Safaritent huren in Drenthe met korting

Met de Glamping Camping kortingskaart ontvangt u nu tot wel 25% korting op uw boeking. Bestel uw kortingskaart hier en kom voordelig een safaritent huren in Drenthe of elders in Nederland.

Bestel de kortingskaart

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu