Safaritent huren aan zee

Een safaritent huren aan zee en volop genieten van uw welverdiende vakantie. Daarvoor kunt u natuurlijk over de grens gaan kijken. Maar waarom zou u ver reizen voor zon, zee, strand en vakantieplezier als u dat ook in ons eigen Nederland kunt vinden! Zo kunt u op allerlei gezellige campings langs de kust van Nederland een safaritent huren.

Waar aan zee een safaritent huren?

Van de Waddeneilanden helemaal naar beneden naar Zeeland kunt u uw vakantie vieren in een safaritent aan zee. Nog niet helemaal een idee waar u een safaritent wil huren, behalve dan aan zee? We geven u een paar tips:

safaritent huren aan zee, Safaritent huren aan zee

  • Camping Eureca, Schiermonnikoog. Rust, oneindige ruimte en ongerepte natuur en altijd dichtbij de zee
  • Duynpark Het Zwanenwater, Callantsoog (NH). Kampeer in een safaritent op een steenworp van het strand.
  • Camping Duinzicht (ZL). Deze camping ligt op het schiereiland Walcheren, dat tot een van de mooiste eilanden van Zeeland behoort. U bent op loopafstand verwijderd van de duinen en de zee.
Bekijk alle campings aan zee

Overnacht met korting

Vakantie is heerlijk. Maar het kan nog mooier wanneer u die vakantie aan zee viert met een lekkere korting! Via GlampingCamping heeft u de keuze uit zoveel mooie campinglocaties waar de kortingen kunnen oplopen tot wel 20%! Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een kortingskaart.

Verder kijken dan safaritenten?

Een weekend, week of langer aan zee vertoeven hoeft natuurlijk niet in een safaritent. Het kan ook in een trekkershutten of in een gezellige stacaravan / mobilhomes.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu