Glamping betekenis

Glamping, je hoort het de laatste tijd steeds meer. Het is dan ook een populaire nieuwe manier van kamperen. Maar wat is het precies? Dit is de glamping betekenis:

glamping betekenis, Glamping betekenis

De glamping betekenis

‘Glamping’ is een samenvoeging van het woord ‘glamorous’ en ‘camping’. Het staat dan ook voor kamperen op en glamoreuze en luxe wijze. Denk bijvoorbeeld aan een verblijf in een luxe safaritent of in een prachtige boomhut. Bij glamping heeft u de echte sfeer van kamperen maar ook de luxe van thuis. Glamping is dan ook vooral voor de liefhebbers van luxe én van natuur en het avontuur.

De trend van dit moment

Glamping is momenteel erg populair. Steeds meer campings bieden glamping voorzieningen aan en ook steeds meer mensen kiezen voor een glamping vakantie. Een glamping vakantie is net zo avontuurlijk als een klassieke kampeervakantie. De accommodaties liggen vaak middenin de natuur en er zijn veel bijzondere glamping opties. Zo kunt u bijvoorbeeld in een yurt of in een boomhut slapen. Maar, bij glamping ontbreken de ongemakken en de zorgen van het klassieke kamperen. U hoeft namelijk niet zelf alle spullen mee te nemen en zelf de tent op te zetten. Daarom kunt u in alle luxe bijkomen tijdens een glamping vakantie.

glamping betekenis, Glamping betekenis

Zoek en boek glamping accommodaties

Op GlampingCamping.nl bieden wij u een duidelijk overzicht van alle geweldige glamping locaties. Zoek in de zoekmachine op het land naar keuze en/of de accommodatie naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld een safaritent huren in Texel? Of zoekt u een glamping met pods in Zwitserland? U vind de juiste glamping camping op GlampingCamping.nl. Zoek direct op de kaart of via de zoekmachine.

glamping betekenis, Glamping betekenisDe Glamping Gids

Bladert u liever door een handzame gids? Dan willen we u de Glamping Gids aanraden. Deze gids wordt elk jaar uitgebracht en heeft een duidelijk overzicht van alle glamping opties in Europa. U kunt de Glamping Gids hier bestellen.

glamping betekenis, Glamping betekenis
Nieuw
glamping betekenis, Glamping betekenis
Bewaard
glamping betekenis, Glamping betekenis
Guide
glamping betekenis, Glamping betekenis
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids