Glamping Nice

Vakantie vieren in of nabij Nice, Frankrijk, dat kan op veel manieren. De trend van het moment is glamping. Oftewel, overnachten op de camping in luxe en comfort. Bijvoorbeeld in een kant-en-klare, luxe safaritent. Of een echt tipitent. Hoewel er via ons geen glamping campings in Nice zijn te boeken, is er in de buurt wel mooie camping locaties. Gezellige camping waar al uw gewenste voorzieningen aanwezig zijn is immers wel de basis van een onvergetelijke glamping vakantie in het Franse Nice!

Waar glamping in de omgeving van Nice

glamping nice, Glamping NiceDe stad Nice ligt in het zuiden van Frankrijk en schitterend gelegen aan de Middelandse Zee, in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur (Franse Alpen). Het is een geweldige stad om in rond te dwalen en de cultuur op te snuiven. Kenmerkend zijn de vele musea, het aangename klimaat en de kleurrijke markten.

Op maximaal een uur autorijden liggen prachtige glamping campings van waar u zo naar Nice kunt afreizen.

Enkele glamping campings in de omgeving van Nice:

Ook met korting glamping nabij Nice?

Een vakantie in het Frankrijk is eigenlijk sowieso al een succes. Helemaal als u een wilt kamperen rondom de culturele stad Nice. Maar het kan nog mooier met een aantrekkelijke korting wanneer u gebruik maakt van een kortingskaart. Uw voordeel kan oplopen tot wel 20%, afhankelijk van uw camping.

Bekijk hoe u kunt profiteren deze kortingskaart of bekijk ook overige gebieden in Frankrijk om luxe te kamperen. Zoals het indrukwekkende Normandië, de Franse Alpen of Dordogne.

Bekijk aanbod campings in de Côte d’Azur
glamping nice, Glamping Nice
Nieuw
glamping nice, Glamping Nice
Bewaard
glamping nice, Glamping Nice
Guide
glamping nice, Glamping Nice
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids