Luxe Safaritenten

Luxe safaritent huren in nederland of europa.

U kunt in Nederland en het buitenland een mooie luxe safaritent huren voor een geweldige vakantie. De luxe safaritenten zijn van bijna alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Als u net even meer luxe wilt dan een gewone tent en u wilt niet zoveel mee nemen, kunt u voor deze optie kiezen. De luxe safaritenten zijn veelal voor 3-6 personen te huur. De tent is gemaakt van robuust canvas en heeft een sterk stalen freem. De safaritent staat al klaar op een vlonder, u hoeft dus niets meer op te zetten! De vakantie kan meteen na aankomst beginnen. Bent u nieuwsgierig geworden naar een glamping vakantie in een luxe comfortabele safaritent?

Dan hebben wij alvast 2 campings voor u opgezocht, wilt u meer campings bekijken? klikt u dan hier voor de vele mogelijkheden!

safari Camping le Patisseau/ Pornic Frankrijk

DSC04483-270x200Camping De Zeehoeve in Oostvoorne Nederland

 

U kunt ook kiezen voor de vele andere mogelijkheden van Glamping kamperen. Klikt u hier voor nog meer mooie campings met aantrekkelijke kortingen voor bijvoorbeeld een tipitent, een lodgetent, pipowagen of boomhut.

Heeft u nog geen Glamping camping gids voor mooie kortingen op uw verblijf?

klikt u dan hier voor de gids met kortingskaart en kijk hoeveel korting de camping geeft in een bepaalde periode en reserveer meteen!

 

Nieuw
Bewaard
Guide
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids