Luxe Safaritenten

Luxe safaritent huren in nederland of europa.

U kunt in Nederland en het buitenland een mooie luxe safaritent huren voor een geweldige vakantie. De luxe safaritenten zijn van bijna alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Als u net even meer luxe wilt dan een gewone tent en u wilt niet zoveel mee nemen, kunt u voor deze optie kiezen. De luxe safaritenten zijn veelal voor 3-6 personen te huur. De tent is gemaakt van robuust canvas en heeft een sterk stalen freem. De safaritent staat al klaar op een vlonder, u hoeft dus niets meer op te zetten! De vakantie kan meteen na aankomst beginnen. Bent u nieuwsgierig geworden naar een glamping vakantie in een luxe comfortabele safaritent?

Dan hebben wij alvast één camping voor u opgezocht, wilt u meer campings bekijken? klikt u dan hier voor de vele mogelijkheden!

 

Luxe safaritenten, Luxe SafaritentenCamping De Zeehoeve in Oostvoorne Nederland

 

U kunt ook kiezen voor de vele andere mogelijkheden van Glamping kamperen. Klikt u hier voor nog meer mooie campings met aantrekkelijke kortingen voor bijvoorbeeld een tipitent, een lodgetent, pipowagen of boomhut.

Heeft u nog geen Glamping camping gids voor mooie kortingen op uw verblijf?

klikt u dan hier voor de gids met kortingskaart en kijk hoeveel korting de camping geeft in een bepaalde periode en reserveer meteen!

 

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids