Tent huren Toscane

Luxe tent huren en kamperen in Toscane

tent huren toscane, Tent huren ToscaneToscane is een adembenemende regio in het midden van Italië. Met de indrukwekkende middeleeuwse stadjes, de groene heuvels, en de bekende scheve toren van Pisa. Een ideale plek om een tent te huren en te genieten van Toscane als één grote openluchtmuseum.

Het klimaat in Toscane is over het algemeen gezien erg aangenaam te noemen. Gemiddeld stijgt het kwik in de lente al snel naar de 20°C en zijn de zomers lekker heet, zoals een zomer moet zijn.

Ingerichte tent huren in Toscane

In Toscane zijn meerdere adressen voor een luxe vakantie, per camping zijn de faciliteiten verschillend. Een tent huren kan op 5 verschillende Glamping Campings in of om Toscane. We lichten één camping voor u uit:

tent huren toscane, Tent huren Toscane

Glamping4all / Camping Capalbio, Località Graticciaia, Capalbio

Op deze camping Capalbio kampeert u in een safaritent op slechts 10 meter van het strand. Dus overdag kunt u zich lekker uitleven op het strand en ’s nachts de sterren tellen. De camping biedt zelf ook veel faciliteiten.

Bekijk meer over deze Glamping4all / Camping Capalbio.

Voor nog meer campings in Toscane klikt u hier.

Huur uw safaritent in Toscane met korting!

Vier uw vakantie nu met wel hele aantrekkelijke kortingen! In hoog- én laagseizoen. Hoe? Door gebruik te maken van onze kortingskaart. U heeft al zo’n kaart voor een klein bedrag en wij verzenden er dan ook nog een levendige dikke vakantiegids bij!

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu