Ingerichte tent huren Terschelling

Zon, zee en strand en kamperen in een ingerichte tent. Voor deze ingrediënten voor de ideale vakantie hoeft u niet ver te zoeken. Sterker nog, u vindt het gewoon op Terschelling (Fries: Skylge). Kom ook een luxe, ingerichte tent huren op Terschelling en ontdek het mooie eiland. Overnacht op een boxspring in een ingerichte safaritent. Een rustige, gastvrije camping met comfort en luxe vormt meteen de basis voor een geslaagde, onvergetelijke glamping vakantie op Terschelling.

Bekijk aanbod campings

Met korting een ingerichte tent huren op Terschelling

Ingerichte tent huren Terschelling, Ingerichte tent huren TerschellingMet een ingerichte tent huren op Terschelling bedoelen we dan ook ook letterlijk een ingerichte tent. Met een comfortabel bed, badkamer, toilet, een luxe keuken en een loungehoek. Eigenlijk het comfort van thuis maar dan in een luxe safaritent. Zo begint en eindigt uw dag altijd heerlijk ontspannend op het mooie eiland.

Met GlampingCamping kunt u uw vakantie op het waddeneiland zelfs boeken met kortingen. Dit voordeel kan zelfs oplopen tot 20%, afhankelijk van het seizoen en de camping. Gebruik daarvoor onze kortingskaart. Bestel de kortingskaart vandaag en u ontvangt er meteen een mooie, kleurrijke catalogus bij. Want naast Terschelling, kunt u ook een ingerichte tent huren elders in Nederland, waaronder op het eiland Texel,

Het gezellige Terschelling

Na een boottocht van ongeveer 2 uren bent u op het een na grootste waddeneiland van Nederland, Terschelling. Dit eiland, met meer dan 30 kilometer uitgestrekt strand aan de Noordzee, heeft voor iedereen iets te bieden. Daarnaast zijn er op het waddeneiland verschillende gezellige terrassen en barretjes te vinden, met name West- Terschelling is altijd bruisend. Benieuwd wat u nog meer kunt doen op Terschelling? Wij hebben verschillende bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet:

Wat te doen op Terschelling?

  • Bekijk de vuurtoren Brandaris, welke al ruim vier eeuwen op Terschelling aanwezig is
  • Ontdek het bruisende uitgaansleven de dorpen Misland en West. Hier zijn de meeste bars gevestigd
  • Ga surfen op de Noordzee. Als u het surfen nog niet onder de knie hebt kunt u surflessen gaan volgen op het eiland
  • Bezoek een van de musea, zoals het Wrakkenmuseum of ’t Behouden Huys.
  • Ook leuk voor de kinderen is het strandrijden met een landrover.
  • Neem uw fietsen mee (of huur ter plekke) en maak mooie fietstochten door de duinen.
  • En natuurlijk mag met zomers weer een frisse duik in de zee ook niet ontbreken.

Ook heeft Terschelling nog het jaarlijks terugkerend Oerol Festival, dit is het grootste theater festival van Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Het oerol festival wordt altijd gehouden in de maand juni en staat bom vol theater, dans, kunst en muziek.

Huur een tent op ‘Skylge’ met korting!

Skylge – Fries voor Terschelling – ontdekken kan met GlampingCamping extra voordelig. Met een kortingskaart kunt u, afhankelijk van uw gekozen camping, een korting tot wel 20% ontvangen! Zowel in hoog- of laagseizoen kunt u met aantrekkelijke kortingen een luxe, ingerichte tent huren op Terschelling. Het kan met een kortingskaart van Glamping Camping die u steeds weer kunt gebruiken.

Bekijk aanbod campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu