Ingerichte tent huren Dordogne

Een tent huren in Dordogne en luxe kamperen. Het kan echt met een compleet ingerichte tent in het zuidwesten van Frankrijk. Geheel ingericht betekent dat uw tent voorzien is van ven keuken, loungemeubelen, sanitaire voorzieningen en een echt bed. En met de vele bezienswaardigheden zult u zich geen seconde vervelen tijdens uw vakantie. Reis extra voordelig af naar dit Frans departement met aantrekkelijke kortingen.

, Ingerichte tent huren Dordogne

Compleet ingerichte tent huren in Dordogne

Een ingerichte tent huren via GlampingCamping in Dordogne, Frankrijk, betekent ook echt compleet ingericht. Met onder meer de volgende voorzieningen:

 • Badkamer
 • Toilet
 • Keuken
 • Kachel
 • Heerlijke bedden
 • Loungemeubelen

Bekijk aanbod campings
, Ingerichte tent huren Dordogne

Safaritent, tipitent of toch liever een yurt?

Bovenstaande voorzieningen vindt u in alle tenten die u via GlampingCamping in het Franse Dordogne kunt huren. U kunt overnachten in een safaritent met een heuse veranda, een tipitent waar u zich even als een indiaan waant of een yurt. Een yurt, of joert, is een traditionele tentsoort die wordt bewoond door rondtrekkende nomaden. De tenten verschillen qua uiterlijk van elkaar, maar hebben één ding wel gemeen: de gezellige sfeer die u meteen verwelkomt als u binnenkomt!

, Ingerichte tent huren Dordogne

Tent huren in comfort, natuur en ruimte van Dordogne

Een tent huren en comfortabel vakantie vieren te midden van de natuur en de ruimte van de bosrijke omgeving in Dorgogne. Die natuur is dan ook perfect voor (lange) wandel- en fietstochten. Dordogne zelf heeft al veel te bieden, maar zelfs al zou u alleen op uw camping blijven is uw glamping vakantie al een heerlijke ervaring. Naast de luxe, compleet ingerichte tenten, is er op de camping zelf ook van alles te doen.

Enkele  faciliteiten op de kampeerlocaties in Dordogne:

 • Café’s en restaurants
 • Pizza’s eten die gebakken zijn boven vuur van hout
 • Verwarmde zwembaden
 • Op een van de campings kunt u zelfs een ezeltje huren
 • , Ingerichte tent huren Dordogne

Bezienswaardigheden in Dordogne

Natuurlijk zult u niet alleen een tent huren en op uw camping in Dordogne blijven. U wilt zien en beleven! Erop uit! Breng dan eens een bezoekje aan een van de vele kerkjes en kloosters, Veel in romaanse stijl en soms ook uitgerust met een extra stevige voordeur.

Of wandel door de grotten met prehistorische rotstekeningen van paarden, rendieren en mammoeten. U kunt natuurlijk ook Dordogne bekijken vanaf het water, terwijl u aan het kanoën of kayakken bent.

Er is zoveel meer te doen en te beleven tijdens uw vakantie. Eigenlijk moet u het natuurlijk allemaal zelf eens gaan ontdekken.

, Ingerichte tent huren Dordogne

Huur met korting een luxe tent in Dordogne

Dordogne ontdekken kan nu trouwens extra voordelig! Zowel in hoog- of laagseizoen kunt u met aantrekkelijke kortingen een luxe, ingerichte tent huren. Het kan met een kortingskaart van Glamping Camping die u steeds weer kunt gebruiken.

Ook andere gebieden in Frankrijk ontdekken? Kijk dan eens in Normandië, Bretagne of de Franse Alpen.

Bekijk aanbod campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu