Glamping Franse Alpen

Glamping, het luxe kamperen, is erg in trek en is dé trend op kampeergebied. In Frankrijk alleen al zijn er veel prachtige locaties voor glamping, waaronder de Franse Alpen. Huur een luxe lodge, safaritent of bijvoorbeeld een boomhut en ervaar het glamping zelf op een gezellige camping midden in de bergen van de Franse Alpen. Profiteer bij het luxe kamperen tegelijk ook van schitterende kortingen met de kortingskaart.

Glamping in de bergen van de Franse Alpen

Glamping Franse Alpen, Glamping Franse AlpenKamperen in een luxe safari- of boomhut is extra speciaal als u overnacht in de bergen. En zelfs al zou u alleen op uw camping verblijven tijdens uw vakantie, dan zou de vakantie al geslaagd zijn. De campings zelf zijn namelijk van alle gemakken voorzien. U kunt er baantjes trekken in overdekte, verwarmde zwembaden, uw dansmoves laten zien in de discotheken of uitgebreid uit eten in de restaurants.

Mocht u in de warme zomermaanden vertrekken naar de Franse Alpen voor uw glamping vakantie? Sommige stacaravans zijn uitgerust met airco! Altijd op en top comfort dus!

Paar glamping campings in Franse Alpen uitgelicht

De perfecte glamping locatie in alle seizoenen

Zowel winters als zomers is het heerlijk vertoeven in de Franse Alpen. Zomers kunt u er mooie fietstochten uitstippelen. Of duik de berg in met een stevige wandeling of beklimming. In de koude wintermaanden is glamping in de Franse Alpen aan te raden als u van wintersporten houdt.

Combineer de prachtige omgeving van de Franse Alpen samen met de gezellige, sfeervolle campings waar u luxe tenten kunt huren, en u heeft de vakantie van uw leven!

Met korting een tent huren in de Franse Alpen

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw vakantie in de Franse Alpen!

De kortingskaart is overigens voor alle campings in Frankrijk en de rest van Europa in te zetten. Bekijk de mogelijkheden van een tent huren in Normandië, Bretagne of Dordogne.

Bekijk campings in de Franse Alpen
Glamping Franse Alpen, Glamping Franse Alpen
Nieuw
Glamping Franse Alpen, Glamping Franse Alpen
Bewaard
Glamping Franse Alpen, Glamping Franse Alpen
Guide
Glamping Franse Alpen, Glamping Franse Alpen
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids