Glamping strand Italië

Italië is een perfecte vakantiebestemming voor een strandvakantie. Want in het Zuid-Europese land is het vaak heerlijk weer en Italië heeft de mooiste stranden! Of je nu naar een van de eilanden gaat of bijvoorbeeld naar de schitterende Amalfikust in het zuiden van Italië, je kan er altijd genieten van de mooie natuur en de bruisende Italiaanse cultuur. Ook voor glamping is Italië een geweldige bestemming. Bent u op zoek naar een glamping strand Italië? Op GlampingCamping.eu vindt u een groot aanbod aan glampings aan het strand in Italië.

Zoek een glamping strand Italië

Wij bieden u een duidelijk overzicht van  glampings aan het strand van Italië. Dit zijn drie voorbeelden van mooie glamping campings aan het strand in Italië. Maar bekijkt u vooral ook de rest van het aanbod, zodat u de perfecte glamping kunt uitkiezen.

Glamping strand Italië, Glamping strand Italië

Accampamento Rurale “Macarìa” – Salento

Deze rurale glamping camping ligt op het prachtige platteland op slechts 800 meter van de zee in de provincie Salento. Je slaapt er in mooie glamping tenten onder eeuwenoude olijfbomen die voor welkome schaduw zorgen. De glampingtenten staan op houten platforms. Accampamento Rurale “Macarìa is een prachtige glamping camping voor liefhebbers van rust en natuur.

Glamping strand Italië, Glamping strand Italië

Camping Village Santapomata – Toscane

Camping Village Santapomata ligt direct aan het zandstrand in Toscane. De glamping camping is omgeven door een groot dennenbos waardoor u kan genieten van rust en natuur. U heeft er de keuze uit prachtige chalets en luxe safaritenten. Op Camping Village Santapomata is er naast zonnen op het privéstrand en zwemmen in de zee nog meer te doen. Geniet er bijvoorbeeld van een drankje in de bar of eet heerlijke verse pizza in het restaurant-pizzeria. Voor de kinderen is er in de zomermaanden een mini-club.

Glamping strand Italië, Glamping strand Italië

Glamping strand Italië, Glamping strand Italië

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glampings in heel Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Met onder andere een groot aanbod aan glampings aan het strand in Italië. Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu