Glamping Le Marche

Glamping, oftewel luxe kamperen, in de prachtige omgeving van het Italiaanse Le Marche. Glamping zoals u wilt. Trek er op uit in een luxe, ingerichte en sfeervolle safaritent, mobilehome of lodgetent en ervaar het glamping zelf in Le Marche! Zo begint en eindigt u elke dag van uw vakantie echt optimaal. Profiteer bij het luxe kamperen tegelijk ook van schitterende kortingen met de kortingskaart.

De glamping campings in Le Marche

Glamping Le Marche, Glamping Le MarcheGlamping in het Italiaanse Le Marche kan dus op verschillende manieren op verschillende gezellige campings. Uiteraard verschillen de facliteiten per campings. We doen een kleine greep uit de voorzieningen en kenmerken van de verschillende glamping locaties die Le Marche rijk is:

Bezienswaardigheden Le Marche;

De omgeving van Marche biedt zoveel moois; eigenlijk teveel om op te noemen. Toch hebben we een paar tips voor u wat zeker de moeite waard is om te gaan bezoeken wanneer u in Marche verblijft:

Grotten van Frasassi
De grotten van Frasassi (Italiaans: Grotte di Frasassi) zijn een groot ondergronds grottencomplex. Het ligt in een natuurpark in de Italiaanse gemeente Genga in de provincie Ancona.Er is een 1.5km route uitgestippeld over brede wandelpaden en ruime trappen. Een gids leidt u hier rond in het Italiaans, Frans, Engels of Duits. De grotten is een van de grootste toeristische attracties van de regio Marche.

Basilica della Casa Santa
De Basilica della Casa Santa (Basiliek van het Heilig Huis) is een katholiek bedevaartsoord met het Heilig Huis van de Maagd Maria. Het is te vinden in de stad Loreto. Geniet van de mooie architectuur, de lange geschiedenis van het huis door de mooie beelden en schilderijen en het adembenemend altaar.

Ancona
De regionale hoofdstad van de regio Marche is Ancona. En ook deze stad kent vele bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld bij de haven de 14 meter hoge triomfboog, welke er al staat sinds de Romeinse tijd. Of ontdek de Cathedral San Ciriaco, deze stamt nog uit de Middeleeuwen. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om te winkelen.

Glamping camping met korting in Le Marche

Bij zo’n mooie reis naar Italië begint u vast al te watertanden. Maar wat als we u zeggen dat u ook nog eens tegen aantrekkelijke kortingen luxe kunt kamperen in de prachtige regio van Le Marche? Het kan namelijk met onze kortingskaart. Zo’n kaart heeft u al voor nog geen 10 euro (exclusief verzendkosten) en u ontvangt er een levendige dikke catalogus bij. Kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Luxe kamperen elders in Italië?

Glamping camping kunt u overal door heel Europa. Wilt u naast Le Marche bijvoorbeeld meer zien van Italië en daar ook overnachten? Bekijk dan eens de campings in Toscane of aan het Gardameer.

Bekijk alle Franse campings
Glamping Le Marche, Glamping Le Marche
Nieuw
Glamping Le Marche, Glamping Le Marche
Bewaard
Glamping Le Marche, Glamping Le Marche
Guide
Glamping Le Marche, Glamping Le Marche
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids