Huisje huren Italië

Huisje huren Italië

Stel je eens voor: elke dag zon, lekker eten en genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. Via GlampingCamping kunt u heel voordelig een luxe huisje huren in Italië om de vakantie van uw leven te beleven!

Vakantie vieren in een luxe, Italiaans huisje

In het Italiaanse zonnetje ontbijten met de hele familie en lekker dineren bij zonsondergang. Via ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan beeldschone huisjes met adembenemende uitzichten. Bij ‘huisjes’ moet u ook denken aan een stacaravan, tipitent of bijvoorbeeld een safaritent. Of zoek het hogerop en overnacht in , Huisje huren Italiëeen heuse boomhut! Er zijn zoveel mooie, luxe huisjes die u kunt huren in Italië.

De mooiste kampeerlocaties

  • Podere Sei Poorte, Monteciccardo. Zeer ruim opgezette familiecamping, geleid door een Nederlands gezin. Een camping met mobilehomes, lodgetenten en safaritenten.
  • Camping International, Porlezza. Familiecamping direct gelegen aan het Luganomeer. De camping biedt hoofdzakelijk plaats aan privé chalets en stacaravans

 

Boek nu voordelig een huisje in Italië

Een vakantie is pas echt compleet geslaagd met een mooie korting. Daarom kunt u met onze kortingskaart extra voordelig een huisje huren in Italië. Bestel vandaag nog uw kortingskaart en ontvang gratis en voor niks een mooie kleurvolle vakantiegids. Of blader eerst eens door ons aanbod aan campings in het Italiaanse landschap.

Aanbod campings in Italië
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu