Lodgetenten Italië

Ontdek de wereld van glamping en boek een lodgetent in Italië. Glamping is een glamorous manier van kamperen. Lodgetenten zijn hier dan ook een perfect voorbeeld van, want u bent met een lodgetent van alle gemakken voorzien. Een lodgetent is de perfecte combinatie van een traditionele tent en een vakantiehuis. U slaapt onder een tentzeil, maar u heeft ook genoeg ruimte. Ook alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. In een lodgetent is er bijvoorbeeld een keuken, u heeft uw eigen veranda en vaak ook uw eigen badkamer. U kunt daarom op een comfortabele wijze genieten van al het goede van kamperen. Boek een van de lodgetenten Italië: voor een onvergetelijke vakantie!

lodgetenten Italië, Lodgetenten Italië

Aanbod lodgetenten Italië

Italië is een geweldige vakantiebestemming. Want het land heeft prachtige natuur, een indrukwekkende kustlijn en een lange geschiedenis. Geniet er van de Italiaanse cultuur en de keuken van “di mama”. Een verblijf in een lodgetent maakt uw vakantie in Italië compleet. Dit zijn drie voorbeelden van glamping campings met luxe lodgetenten:

lodgetenten Italië, Lodgetenten Italië

Camping Maremma Sans Souci

Deze glamping camping ligt middenin de natuur in Toscane. U ontsnapt er echt even de drukte van alledag. Op de camping is ook een surfschool. Zo kunt u leren windsurfen, suppen of kajakken. Camping Maremma Sans Souci heeft zelfs een eigen privé strand. Er is ook van alles te doen, zo is er een uitgebreid animatieprogramma, een openluchtbioscoop en u kunt er fietsen huren.

lodgetenten Italië, Lodgetenten Italië

Camping Waikiki

Camping Waikiki ligt in Veneto in het dennenbos van Jesolo. Op slechts tien minuten rijden ligt Venetië, maar in Jesolo zelf is het een oase van rust en natuur.

lodgetenten Italië, Lodgetenten Italië

Camping Europa Silvella

Verblijf direct aan het Gardameer op camping Europa Silvella. De camping ligt ook op één kilometer van het charmante stadje San Felice. U kunt heerlijk bijkomen aan het Gardameer maar er zijn ook leuke uitstapjes te maken. U slaapt er in een luxe lodgetent.

lodgetenten Italië, Lodgetenten Italië

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu