Ingerichte tent huren Zeeland

Een ingerichte tent huren in Zeeland is een heerlijke manier van vakantie vieren. Ook al heb je maar een weekend vrij – het is zalig. Zeeland is niet voor niks een van de populairste vakantiebestemmingen in eigen land. De brede, schone zandstranden, het geluid van de branding, de indrukwekkende Deltawerken of proeven van de Zeeuwse specialiteiten. En als de dag op een einde loopt weer terug naar uw eigen ingerichte tent die u kriskras door Zeeland kunt huren.

Ook voor een actieve vakantie biedt het Zeeuwse land genoeg redenen om de provincie te bezoeken. Bij GlampingCamping kunt u verblijf in een compleet ingerichte tent op uw gekozen camping zelfs met korting huren.

ingerichte tent huren zeeland, Ingerichte tent huren Zeeland

Met korting een ingerichte tent huren in Zeeland

Die korting pakt u met onze eigen GlampingCamping kortingskaart. De kaart is het hele jaar door geldig, ook in het voor- en naseizoen. De hoogte van de korting kan zelfs oplopen tot wel 20%! Mooi meegenomen! De kortingen zijn afhankelijk van de gekozen camping en het seizoen waarin u in Zeeland een ingerichte tent wilt gaan huren.

Campings met luxe tenten in Zeeland

Zeeland. De naam zegt het natuurlijk al: zee. En als je in deze mooie, waterrijke provincie toch een tent gaat huren – dan wil je natuurlijk van die zee genieten. Daarom zijn de glamping campings in Zeeland ook voornamelijk langs de kust te vinden. We noemen er 3 campings waar u een ingerichte tent (bijvoorbeeld een safaritent of yurt) kunt huren aan de Zeeuwse kust:

 • Strandpark De Zeeuwse Kust
  Een kindvriendelijk familiepark op slechts 250 meter van het strand in Renesse. Overnachten kan in een strandlodge, sfeervol ingericht met steigerhouten meubels. Op het park is er een onder meer een binnenzwembad, animatieteam in de vakantie, sauna en een restaurant.
 • Recreatiebedrijf Boot
  Landelijk gelegen recreatiebedrijf met verhuur van onder meer safaritenten. De tenten zijn luxe ingericht met een comfortabel bed, keuken, zithoek en een bad. De camping bevindt zich op slechts 2 kilometer van het Noordzeestrand en de Oosterschelde. Op 6 kilometer vanaf uw safaritent vindt u het Grevelingenmeer.
 • De Bokkesprong
  De Bokkesprong is een kleine boerderij camping met zeer ruime plaatsen, 3 luxe Chalets en vele dieren. Het bos is vlakbij bos, net als het strand en Veerse-Meer. Naast de camping ligt een tipi dorp met 8 tipi’s en grote kampvuur plaatsen midden in de natuur naast een eetbaar natuurbelevings bos. Erg leuk Indiaans avontuur voor u, maar helemaal voor uw kinderen!

Bekijk alle campings in Zeeland waar u in een tent kunt overnachten.

ingerichte tent huren zeeland, Ingerichte tent huren Zeeland

Luxe tent huren in Zeeland

Zeeland is (zeker voor watersporters) één van de mooiste provincies van Nederland en jaarlijks zoeken veel gezinnen de provincie op om te genieten van hun welverdiende vakantie. Een luxe tent huren op een glamping camping hoort daar steeds vaker bij. Bekijk hier onze campings! Als u een luxe tent huurt bij onze aangesloten campings in Zeeland, kunt u (afhankelijk van de camping)het volgende verwachten:

 • Volledig ingerichte tent
 • Goede sanitaire voorzieningen
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Elektriciteit
 • Ingerichte keuken

ingerichte tent huren zeeland, Ingerichte tent huren Zeeland

Ontdek Zeeland

Zeeland kunt u op verschillende manieren ontdekken. Ga voor de actieve manier door bijvoorbeeld er met de fiets / mountainbike erop uit te gaan. Of ga paardrijden op het strand en in de branding.

Het is ook erg interessant en indrukwekkend om in de geschiedenis van Zeeland te duiken. Een geschiedenis dat voornamelijk getekend is door water, zoals de watersnoodramp in 1953 maar ook de handel overzee in de 17e en 18e eeuw. Kom ook alles te weten over onze eigen bekendste zeeheld Michiel de Ruyter.

Van al dat ontdekken krijg je natuurlijk trek. Proef dan ook vooral de Zeeuwse specialiteiten. De Zeeuwse zilte mosselen bijvoorbeeld. Of bezoek de wijngaarden. Zeeland heeft overigens ook maar liefst 7 restaurants die mogen pronken met Michelinsterren!

Bestel de GlampingCard en ontvang korting

We zeiden het al eerder: uw welverdiende vakantie of weekendje weg in Zeeland kunt u nu extra voordelig boeken. Dat kan met de GlampingCard, een kortingskaart die het hele jaar door geldig is. Bestel ‘m nu en ontvang meteen een kleurrijke vakantiegids erbij. Kunt u alles nog eens rustig doorbladeren.

Want naast een ingerichte tent huren in Zeeland, kunt u natuurlijk ook elders in Nederland luxe kamperen. Denk aan Friesland, eveneens een waterrijke provincie met de Waddeneilanden als Texel. Of blijf in het zuiden en bezoek eens een luxe camping in Limburg. Allemaal met korting te boeken!

Bekijk campings in Zeeland hier!

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu