Tent huren Frankrijk

Een tent huren in Frankrijk en comfortabel kamperen. Misschien dat u deze twee niet meteen in één adem zou noemen, maar met de compleet ingerichte, luxe tenten op de Glamping campings in Frankrijk kan het echt. Zo kunt u namelijk overnachten in een safaritent, een tipitent of zelfs in een echte boomhut. En dat in de mooiste gebieden van Frankrijk als Bourgogne of de Franse Alpen

Een tent huren op prachtige locaties in Frankrijk

Uw vakantie in Frankrijk kunt u natuurlijk zelf naar hartelust invullen. Het hangt natuurlijk ook af waar u uw tent wilt gaan huren in Frankrijk. Een aantal voorbeelden:, Tent huren Frankrijk

Onderaan deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle prachtige campinglocaties met compleet ingerichte tenten die u voordelig kunt boeken.

Bekijk campinglocaties!

Campings met vele voorzieningen

Naast korting, een mooi uitzicht op het Franse landschap en de cultuur is er ook op de camping zelf genoeg te doen en te beleven. Er zijn overdekte zwembaden, gezellige bars, winkels en u kunt er uw geliefde sporten uitoefenen. En dat allemaal met uiteraard een goeie gastvrijheid.

Altijd extra voordelig uw tent huren in Frankrijk

Met een kortingskaart van GlampingCamping ontvangt u tot wel 20% korting! Bestel vandaag nog uw kortingskaart en ontvang gratis een kleurrijke gids met alle campings in Frankrijk en de rest van Europa. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden om een tent te huren in Bretagne of Normandië.

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu
Bestel nu de GlampingCamping Gids