Tent huren Franse Alpen

Een tent huren in de Franse Alpen. Maar dan niet zomaar een tent die u zelf opzet, maar een compleet ingerichte tent met een echt bed, keuken, sanitaire voorzieningen en loungemeubelen. Uw verblijf op een avontuurlijke, gezellige camping in combinatie met de vele bezienswaardigheden in de Franse Alpen, maakt dat u zich geen seconde hoeft te vervelen tijdens uw welverdiende vakantie. En als kers op de taart kunt u extra voordelig vakantie vieren met aantrekkelijke kortingen!

tent huren franse alpen, Tent huren Franse Alpen

Een tent huren in de Franse Alpen

Luxe kamperen. Geen slaapzak, maar slapen in een comfortabel bed. Wanneer u een ingerichte tent gaat huren in de Franse Alpen combineert u feitelijk het kamperen met de luxe en comfort van thuis. Zo begint en eindigt u uw vakantiedag in de Alpen echt optimaal. De volgende dag kunt u weer uitgerust beginnen aan uw volgend avontuur in de Franse bergen.

Kamperen in een luxe safari- of tipitent is extra bijzonder als u overnacht in de bergen. De campings zelf zijn ook van alle gemakken voorzien. Denk aan overdekte zwembaden, discotheken, bars, restaurants en wellnesscentra. Sommige tenten zijn zelfs uitgerust met airco!

tent huren franse alpen, Tent huren Franse Alpen

Waarom naar de Franse Alpen?

Zowel in de winter als in de zomermaanden is de Franse Alpen een genot om vakantie te vieren. In de zomer kunt u er vooral heerlijk gaan fietsen, bergwandelingen maken of bergbeklimmen. En de winter is voor de wintersporters onder ons de perfecte locatie. Combineer de prachtige omgeving van de Franse Alpen samen met de gezellige, sfeervolle campings waar u luxe tenten kunt huren, en u heeft de vakantie van uw leven!

-Bekijk hier het aanbod campings in Frankrijk-

Bezienswaardigheden in de Franse Alpen

Er is zoveel te doen, te zien en te beleven in de Franse Alpen. We hebben een 5 tips:

  • Ronde van Frankijk, een van de meest bezienswaardige gebeurtenissen in de Franse Alpen. Deze wielerwedstrijd is in elk jaar in juli.
  • Mont Blanc, de op één na hoogste berg van Europa
  • Raften, kajakken en kanoën op de wilde rivieren
  • Kathedraal Notre-Dame-de-Réal in Embrun
  • Palais de l’Isle, het bekende 12e eeuwse gevangenis

Met korting een tent huren in de Franse Alpen

De vakantie extra goed laten beginnen met korting. Wie zegt daar nou nee tegen? Met de kortingskaart van GlampingCamping kunt u in zowel hoog- als laagseizoen profiteren van aantrekkelijke kortingen op uw vakantie in de Franse Alpen!

De kortingskaart is overigens voor alle campings in Frankrijk en de rest van Europa in te zetten. Bekijk de mogelijkheden van een tent huren in Normandië, Bretagne of Dordogne.

tent huren franse alpen, Tent huren Franse Alpen

Luxe ingerichte tent huren in de Franse Alpen

Kamperen in een compleet ingerichte luxe (safari)tent of yurt is natuurlijk extra speciaal als u overnacht in de bergen. En zelfs al zou u alleen op uw camping verblijven tijdens uw vakantie, dan zou de reis al geslaagd zijn. Naast dat de ingerichte tent met luxe is uitgerust (badkamer, heerlijke bedden, loungehoek, etc.) zijn de campings zelf zijn namelijk van alle gemakken voorzien. U kunt er baantjes trekken in overdekte, verwarmde zwembaden, uw heupen losgooien in de discotheken, of uitgebreid uit eten in de restaurants.

tent huren franse alpen, Tent huren Franse Alpen

Voorbeeld van een camping in de Franse Alpen

  • Familie Camping Leï Suves, in Zuid-Frankrijk, op slechts enkele kilometers van de Middellandse Zee

De perfecte locatie in alle seizoenen

Zowel winters als zomers is het heerlijk vertoeven in de Franse Alpen. Zomers kunt u er mooie fietstochten uitstippelen. Of duik de berg in met een stevige wandeling of beklimming. In de koude wintermaanden is glamping in de Franse Alpen aan te raden als u van wintersporten houdt.

Combineer de prachtige omgeving van de Franse Alpen samen met de gezellige, sfeervolle campings waar u luxe tenten kunt huren, en u heeft de vakantie van uw leven!

Bekijk aanbod campings
new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu