Glam camping

Glamorous camping is helemaal hip! Met glam camping wordt een luxe manier van kamperen bedoeld. Zoals het kamperen in een volledig ingerichte safaritent of een sfeervolle yurt. Glamping is een onvergetelijke manier van vakantie vieren. Een verblijf in een super-de-luxe accommodatie zal u niet snel vergeten.

Waarom kiezen voor glam camping?

Glam camping heeft al het goede van kamperen, namelijk de vrijheid, de ruimte en een mooie locatie middenin de natuur. Maar het heeft ook het goede van een hotel of een vakantiehuis. De meeste glam camping opties zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Er is een comfortabel bed, u heeft een eigen keuken en vaak is er ook een privé toilet en douche. Met glam camping kampeert met alle luxe van thuis! De accommodatie is glamorous, en de omgeving ook. U kunt kiezen uit campings in prachtige natuur op diverse plekken in Europa.

Diverse vormen van glam camping

Er zijn steeds meer verschillende vormen van glamorous camping. Dit zijn de populairste opties die u op GlampingCamping.eu kunt vinden:

glam camping, Glam camping

Safaritenten

Safaritenten worden al jarenlang gebruikt voor safari’s in Afrika. Maar zie je de tenten tegenwoordig ook veel in Europa. Een safaritent  is een prachtige glamorous tent waar u met z’n tweeën, of met het hele gezin in kan verblijven. U slaapt in stijl en kunt genieten van alle comfort.

glam camping, Glam camping

Lodges/Mobile-homes/ Chalets / Stacaravans

Er zijn erg veel verschillende lodges in allerlei bijzondere uitvoeringen. Een lodge lijkt nog het meeste op een kleine woning. Vaak liggen de lodges op de mooiste locaties. U bent er echt even weg, maar geniet toch van de voorzieningen die u thuis ook heeft.

glam camping, Glam camping

Yurts

Een yurt is een tent die door Mongoolse nomaden wordt gebruikt. De ronde tent heeft een authentieke look en het is daarom erg bijzonder om eens in een yurt te slapen. U zult zich verbazen over hoe grootte van de binnenkant van de yurt. Vaak zijn yurts op glampings op een traditionele wijze ingericht.

glam camping, Glam camping

Pods/Trekkershutten

Deze kleinere hutjes brengen u direct in de natuur. Pods zijn erg romantisch voor met z’n tweeën, maar er zijn ook grotere pods voor meer personen. Maar u gaat niet back-to-basic. Pods zijn net zo luxueus ingericht als andere glam camping opties.

glam camping, Glam camping

Tipitenten

Tipitenten werden oorspronkelijk gebruikt door de Noord-Amerikaanse indianen. De mooie tenten zijn erg bijzonder. Er zijn tipitenten van hout of traditionele tenten met een zeil. Overnachten in een tipitent is een unieke ervaring!

glam camping, Glam camping

Pipowagens

Droomde u er vroeger van om bij het circus te gaan? Ervaar dan hoe het is om in een pipowagen te slapen. De pipowagens zijn erg gezellig en sfeervol.

glam camping, Glam camping

Boomhutten

Slapen in een boomhut, dat is voor kinderen, maar ook voor volwassenen een geweldige ervaring. In een luxe boomhut bent u echt middenin de natuur. U zult versteld staan van de vele voorzieningen die er allemaal in de luxe boomhutten aanwezig zijn.

 

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu