Lodgetent Portugal

Zin in zon, zee en mooie natuur? Dan is Portugal een geweldige bestemming voor een glamping vakantie. Want het land heeft een fijn Mediterraans klimaat en Portugal heeft veel te bieden. Zo zijn er de prachtige stranden van de Algarve, de bruisende steden als Lissabon en Porto en het bloemeneiland Madeira. Er zijn door heel Portugal de mooiste glamping campings. Slaap hier bijvoorbeeld in een lodgetent. Een lodgetent is een luxe accommodatie die erg populair is. Een verblijf in een lodgetent is dan ook erg comfortabel. U heeft namelijk veel ruimte en alle voorzieningen als een keuken, een zithoek en een comfortabel bed zijn aanwezig. Soms heeft u zelfs uw eigen badkamer. Boek een lodgetent Portugal voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie!

Lodgetent Portugal, Lodgetent Portugal

Boek een lodgetent Portugal

Wilt u een lodgetent boeken in Portugal? Bekijk dan ons gehele aanbod. Dit zijn drie voorbeelden van glamping campings met luxe lodgetenten:

Lodgetent Portugal, Lodgetent Portugal

Vinha Da Manta

Slaap in het paradijs Vinha Da Manta, gelegen in de uitlopers van de Serra De Estrela. Op het vakantiepark liggen acht luxe lodgetenten met elk een eigen keuken en badkamer. Maar als u niet zelf wilt koken, dan wordt er heerlijk eten met ingrediënten uit de biologische tuin voor u geserveerd.

Lodgetent Portugal, Lodgetent Portugal

Quinto do Cascalhal

Deze luxe glamping camping heeft vier mooie lodgetenten met elk een eigen zwembad! U slaapt middenin de natuur. Op Quinta do Cascalhal heeft een klein restaurantje en er worden outdooractiviteiten georganiseerd. Het is een gezellige camping met Nederlandse eigenaren.

Lodgetent Portugal, Lodgetent Portugal

A Terra

A Terra is een ecologische camping gelegen aan de zuid-west kust van Alentejo. Geniet er van een unieke glamping ervaring. De camping ligt aan een groot zoetwatermeer en is omringd door bossen, fruitboomgaarden en graslanden. Ook is er een klein restaurant en in het weekend worden evenementen georganiseerd.

Lodgetent Portugal, Lodgetent Portugal

De Glamping Gids

Op GlampingCamping.eu hebben we de leukste glamping campings in Europa voor u geselecteerd. Maar bladert u liever door een mooie gids? Bestel dan onze Glamping Gids. Deze kleurrijke gids geeft een duidelijk overzicht van alle door ons geselecteerde glamping campings. Doe wat glamping inspiratie op!
Bestel hier de Glamping Gids

new icon
Nieuw
save icon
Bewaard
icon guide
Guide
menu icon
Menu