Vakantiepark Capfun IJsselstrand

Doesburg, Nederland
 • Landelijk
 • Rivier
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Pods / Trekkershutten
 • Vanaf

  € 38,-

  per nacht
  Vakantiepark Capfun IJsselstrand is prachtig gelegen in het mooie landschap rondom Doesburg en de rivier De Zwarte Schaar. Het park biedt verschillende luxe accommodaties en grote staanplaatsen.
  Het vakantiepark bestaat uit twee gedeelten, het kleinere en gezellige Het Zwarte Schaar en het grotere IJsselstrand waar de haven en het waterpark zich bevinden.
  De kinderen zullen zich zeker vermaken in het zwembad met leuke glijbaan. Het zwembad heeft een overkapping die open- of dichtgeschoven kan worden zodat er het hele seizoen lang gezwommen kan worden. Daarnaast is er nog meer waterpret mogelijk bij de rivier, waar de kinderen zandkastelen kunnen bouwen terwijl de ouders lekker tot rust komen.
  Op het park is er ook op het droge genoeg te doen, er is een gave indoorspeeltuin, een multisportveld, een springkussen, er kunnen ritjes op pony’s gemaakt worden en nog veel meer.
  Ga een dagje met het hele gezin naar Burgers Zoo, de Koningin Juliana Toren of ga naar het Klimbos Achterhoek om door de bomen te slingeren.
  Op Vakantiepark Capfun het IJsselstrand beleeft het hele gezin een fijne vakantie!
  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids