Vakantiepark Capfun Het Eibernest

Eibergen, Nederland
 • Bos
 • Landelijk
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Boomhutten
 • Vanaf

  € 28,-

  per nacht

  In Eibergen licht het schitterende Vakantiepark Capfun Het Eibernest. Dit vakantiepark verhuurt luxe ingerichte stacaravans.  Voor iedereen die er even helemaal tussenuit wil en een gezellige familievakantie wil beleven, is Vakantiepark Capfun Het Eibernest een aanrader! Geniet bij Vakantiepark Capfun Het Eibernest van de rust, ruimte en leukste faciliteiten. Breng de dagen door in het te gekke waterparadijs of speelwalhalla. En de avonden? Die worden in het hoogseizoen gevuld met een leuk animatieprogramma!

  Plezier op Vakantiepark Capfun Het Eibernest
  Vakantiepark Capfun Het Eibernest biedt alles om heerlijk te kunnen ontstressen. Het vakantiepark heeft namelijk een fantastisch waterparadijs met een mooi verwarmd zwembad en peuterbad. Zo is er een Spacebowl en een double slide! Bij slecht weer kan het zwembad overdekt worden. Jong en oud beleven hier een volop waterpret!

  Als iedereen opgedroogd en warm is, zet deze leuke dag op Vakantiepark Capfun Het Eibernest zich voort. Want voor degenen die wat energie kwijt willen, zijn er allerlei te gekke activiteiten om te doen. Laat de kids rond klauteren aan de speeltoestellen, terwijl de ouders hun jeu de boules skills uitoefenen. Verder gaan de kids door het dolle als ze zien dat ze dat we een pumptrackbaan, multisportsveld, midgetgolfbaan, een groot Carabouille speelkasteel en springkussens hebben.

  Eten op Vakantiepark Capfun Het Eibernest
  Van al dat spelen en zwemmen hebben jullie vast trek gekregen, maar geen zorgen! Zodra je ’s avonds geen zin hebt om te koken, dan kan je terecht bij de snackbar.
  En de volgende morgen kan zonder zorgen beginnen, want er is een broodbestelservice. Niets geeft meer een vakantiegevoel dan ‘s ochtends verse broodjes eten voor jouw eigen vakantieverblijf.

  Omgeving Vakantiepark Capfun Het Eibernest
  In de Achterhoek zijn er oneindig veel routes waarmee de prachtige omgeving te voet of op de fiets verkend kan worden. De omgeving biedt echter niet alleen een prachtige natuur: er zijn ook vele attracties voor jong en oud. Dit zijn vooral perfecte activiteiten voor een leuke dagtrip. Ga bijvoorbeeld op stap naar een pretpark, kasteel, museum, speeltuin en meer. Zelfs een uitstapje naar Duitsland is mogelijk. Maar met name Avonturenpark Hellendoorn en Speeltuin Megapret zijn leuke uitstapjes voor de kids! Welk uitstapje trekt jullie het meeste aan? Vakantiepark Capfun Het Eibernest laat jullie in ieder geval niet stilzitten!

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu